fbpx

Modele de scurte stilate și actuale pentru Toamna ’22

Iată-ne ajunși în plin sezon de toamnă, moment în care plimbările lungi trebuie făcute doar în haine groase, confortabile și calde. Ce modele de geci de iarnă – toamnă să alegi? Cum să le combini în diverse aranjamente care ți-ar bucura esteticul vizual? Află în rândurile ce urmează, de la specialiștii echipei Azart.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Gecile lungi cu accent pe siluetă

Moda este ciclică și rotativă, după cum se știe, așa că în această toamnă – iarnă 2022 se poartă orice geacă lungă, din căptușeli ușoare cu cordon sau curea, care ți-ar scoate în evidență silueta. Un moment important căruia să-i oferi atenție este croiala acesteia, evită modelele care sunt stratificate prin cusături, deoarece îți vor adăuga kilograme vizual. Optează pentru croiurile libere, diforme, care îți „învelesc” silueta. Acest tip de scurtă sau palton merg cu:

  • blugi de aproape orice fel, de la military la clasic;
  • pulovere și hanorace oversize;
  • costume de tip sport oversize.

În materie de culori, aproape că ai libertate maximă, deoarece se poartă bine combinațiile de nuanțe pastelate, monocrome sau tari.

2. Gecile parka – stil și originalitate

Gecile parka sunt venite la noi din subcultura vestimentară military. Respectiv, sunt extrem de versatile și în acest sezon se poartă cu mare succes, mai ales în rândurile vedetelor.

Preponderent, acest tip de geci se combină cu:

  • cămăși purtate cu pulover oversize peste;
  • pantaloni clasici, blugi sau pantaloni imitație de piele;
  • botine military sau ghete sport, dar și ghete pe toc cui, în dependență de ocazie.

Optează pentru nuanțe calme, monocrome, precum e: verde grena, gri, negru, alb sau bordo.

3. Gecile matlasate – o revenire la clasic

Gecile matlasate vin la noi tocmai din Paris și se numără printre cele mai versatile modele de scurtă sau palton. Sunt perfecte pentru perioada de tranziție de la toamnă la iarnă, deoarece sunt suficient de calde, dar fără greutatea pufului din scurtele de iarnă.

Le poți purta cu rochii creion, cu blugi sau cu pantaloni la dungă, combinații de office style sau clasic casual.

Și culorile sunt în acest sezon destul de la îndemână. Poți alege nuanțe tari (verde, roșu, negru) sau pastelate (roz, verde perlat). În materie de încălțăminte o poți combina cu:

  • ghete sport;
  • botine;
  • cizme lungi oversize;
  • cizme de cauciuc pentru ploi.

Găsește cele mai noi modele de geci de toamnă – iarnă doar în magazinele Azart.

Azart – stil la îndemâna oricui!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button