fbpx

Investește rațional în spații comerciale. Cea mai bună alegere în pandemie – arenda oficiilor de la ZTower

Fie ești tânăr antreprenor și ai nevoie de birou pentru afacerea ta, fie vrei să-ți muți business-ul într-o locație mult mai bună, închirierea spațiilor comerciale sau oficiilor este o sarcină extrem de importantă, cu atât mai mult în plină pandemie. Și ca să nu o neglijezi, ți-am pregătit un material extrem de util.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Când alegi un birou pentru afacerea ta, e vital să acorzi maximă atenție detaliilor, care la prima vedere par neînsemnate, cum ar fi: luminozitatea, amplasarea meselor pentru angajați, zona pentru recreere și nu în ultimul rând dimensiunea sălii de conferințe.

Probabil e timpul să-ți regândești criteriile de alegere a spațiului pentru desfășurarea activității tale și să alegi maximum spațiu în raport cu minimum investiții. În cele ce urmează, află cum poți face cea mai bună alegere și să te bucuri de eforturile investite în arenda oficiului tău.

ZTower – centrul de business în care afacerea ta va prospera

ZTower High-Tech Park & Business Center face parte din complexul Zorile S. A. și reprezintă un complex de oficii și spații comerciale în Chișinău, cu șapte nivele și cu o suprafață totală de 12.250 de metri pătrați de oficii, unde afacerile notorii închiriază spații cu o mulțime de facilități. Complexul Zorile deține trei clădiri: centrul comercial Zity Mall, centrul de oficii ZTower (șapte etaje) și Centrul Național de Încălțăminte Zorile.

Centrul comercial ZityMall are o componentă de oficii denumită ZityOffice, situată pe etajele 4 și 5, unde se oferă spații interioare la prețuri atractive. Aceste etaje găzduiesc business-uri precum Orange, Petrom, Purcari și altele. Fii sigur că vei fi înconjurat de profesionaliști și vecini de birou cu adevărat prietenoși.

Menționăm că un oficiu standard deține o suprafață de la 18 la 1150 m2 (pe etaj). Și dacă dorești chirie de birouri pe mai multe etaje, echipa Ztower Business Center este gata să negocieze cu tine.
Un alt avantaj major este faptul că ai posibilitatea să implementezi proiecte personalizate de design, deoarece spațiile oferite sunt aproape lipsite de coloane. În plus, înălțimea tavanelor ajunge până la 2,3 – 3,5 m înălțime.

Se acordă maximă atenție securității centrului de business ZTower. Așadar, accesul în clădire are loc prin recepția principală și prin intrarea secundară situată la parcare. Ambele sunt asigurate cu agenți de pază și sunt monitorizate constant cu sisteme video performante. Accesul în incinta clădirii are loc în baza cardului de acces sau a cardului de vizitator, 24/7.

De ce să alegi ZTower Business Center?

Reieșind din necesitățile și dorințele viitorilor locatari, ZTower Business Center și-a propus să ofere următoarele caracteristici și facilități:

  • Amplasare lângă centru orașului;
  • rețea densă de transport public;
  • 18 – 2600m2 de oficii pe etaj;
  • acces securizat 24/7;
  • personal tehnic disponibil 24/7;
  • un ascensor marfar;
  • generator de rezervă diesel cu putere de 50 kW;
  • sală de conferință cu 60 de locuri;
  • concepte food, terasă în complex;
  • două filiale bancare;
  • servicii de chirie auto;
  • facilități on-site (car wash, depozite, spații de coworking);
  • responsabilitatea locatorului asigurată față de locatari și terți.

În plus, administrația centrului de business asigură condițiile de igienă la cel mai înalt nivel și întreprinde toate măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. O face cu ajutorul termometrelor digitalizate, dozatoarelor cu dezinfectant contactless, dublării frecvenței de igienizare a tuturor suprafețelor etc.

Obții toate acestea dacă decizi să beneficiezi de chirie în Chișinău de la ZTower High-Tech Park & Business Center, situat pe str. Calea Ieșilor 8/1.

De menționat că centrul de business ZTower vine în întâmpinarea afacerilor aflate în criză cu o politică de reduceri considerabile la chiria spațiilor pentru birouri. Ajutăm afacerile să-și găsească locul în aceste timpuri deloc ușoare.

Tu ai ales spațiul pentru afacerea ta? Nu ezita să contactezi echipa de dezvoltatori ZTower la + 37322837196 sau pe adresa de email la info@ztower.md și să afli toate detaliile despre serviciile prestate.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button