fbpx

Igiena și curățenia pentru a ne proteja de COVID-19. Produsele potrivite la GrandShop

Pandemia de COVID-19 ne-a adus câteva lecții importante pe care încă încercăm să le însușim:

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
  • Nevoia de igienă corespunzătoare poate apărea chiar și în secolul XXI când avem accent constant la informații.
  • Produsele dezinfectante trebuie să ne devină tovarăși de încredere pentru totdeauna.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Dacă la primul capitol am putea merge doar exclusiv pe schimbarea mentalității, pe informare continuă, cel de-al doilea reprezintă interes direct și pentru agenții economici care pun la dispoziția clienților un anume sortiment de produse destinate igienizării și dezinfectării.

Ce produse și ce măsuri de protectie COVID-19 trebuie să avem constant în casă sau la locul de muncă?  Cum să le utilizăm corespunzător? Răspunsul la aceste întrebări ni-l oferă specialiștii magazinului GrandShop, în rândurile ce urmează.

1. Soluții dezinfectante pentru mâini și suprafețe

Soluțiile dezinfectante sunt indispensabile în această perioadă, deoarece tindem, zilnic, să punem mâna pe zeci de suprafețe, începând cu mânerul ușii de la intrare și până la furculița pe care o utilizăm într-un local unde luăm prânzul. Fără a duce lucrurile la extrem, din locuința, biroul sau mașina ta nu trebuie să lipsească o soluție dezinfectantă. Aceasta poate fi de volum mic, dar pentru a face economie considerabilă poți procura și un volum mai mare, pentru a suplini constant cantitatea cheltuită. Acestea nu doar te protejează de Covid -19, ci distrug chiar și germenii de bacterii care pot cauza diferite infecții urâte la nivelul epidermei, a sistemului respirator sau chiar urinar.

2. Măști de protecție

Unul dintre elementele de bază în combaterea pandemiei Covid-19 este purtarea corectă a măștilor și schimbarea acestora la un interval de maxim 1 oră. Prin urmare, alege măști din materiale calitative, cu bretele rezistente și preferabil din categoria celor chirurgicale.

3. Geluri antibacteriene pentru mâini

Mâinile sunt prima barieră în fața oricăror infecții, prin urmare un pas important e să le dezinfectăm corect. Pentru a evita însă afectarea stratului de epidermă, gelurile antibacteriene trebuie să aibă o consistență catifelată, să se absoarbă ușor și, preferabil, să nu conțină alcool, deoarece acesta poate cauza iritații și reacții alergice.

Poți opta pentru un dispenser de gel dezinfectant, ușor de instalat la birou, dar și de sticle cu gel antibacterian, în volum diferit, pe care să îl porți în geantă sau automobil.

4. Kit de testare antigen

Acest kit este perfect mai ales pentru familiile mari, cu copii, în care cei mici pot aduce acasă viroze diferite, cu simptome similare celor provocate de Covid-19. Utilizarea unor teste antigen elimină suspiciunile apărute și te ajută să îți continui activitatea profesională fără stres.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button