fbpx

Hai cu Noi! Portează-te într-un click și beneficiază de reducere la prețul abonamentului

Moldtelecom se bucură să anunțe că din aprilie curent a devenit lider la numărul de abonați de telefonie mobilă care s-au portat de la alți operatori în rețea. Compania mulțumește clienților care i-a ales, grație lor fiind numărul 1 în portabilitate.

Calitatea serviciilor, asigurarea conexiunii în orice punct din țară și ofertele de telefonie mobilă greu de refuzat sunt motivele pentru care Moldtelecom este șapte ani consecutiv rețeaua din care pleacă cei mai puțini abonați și care este în continuă creștere.

Hai cu noi!

Treci cu numărul tău de mobil de la alt operator la Moldtelecom și bucură-te de super oferte disponibile la portare. Pentru doar 49 de lei lunar ai: minute nelimitate și SMS în rețea, rețele sociale și chat nelimitat, 20 GB, 400 minute naționale sau 40 de minute internaționale, toate incluse din start în abonament.

Iar dacă îți dorești o ofertă nelimitat pe bune, cu minute naționale și sms nelimitate, net nelimitat, o poți avea începând cu doar 99 de lei lunar.

Combină serviciile de telefonie mobilă cu internet acasă sau Internet + TV și te bucuri de prețul promoțional la abonament, pe viață.

Ofertă disponibilă și pentru abonații existenți de internet fix care portează în rețeaua de telefonie mobilă Moldtelecom.

Fă o schimbare spre bine. Portează-te și tu! Intră acum pe https://moldtelecom.md/Portare, alege oferta potrivită și Solicită portare. Iar de restul se ocupă Moldtelecom.

Începe toamna cu un smartphone nou, pe care Moldtelecom ți-l oferă la preț special, disponibil și în rate.

Comandă acum online sau sună la 1180. Moldtelecom – un singur operator pentru a le face pe toate!

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button