fbpx

foto | Primești consultații de la specialiști și ai garanția produsului. Cinci motive pentru care să îți procuri ochelari doar din saloanele specializate

În lume sunt peste un miliard de oameni cu deficiențe de vedere. O treime dintre aceștia sunt minori. În ultima vreme și părinții din Moldova bat alarma deoarece timpul petrecut în fața televizorului, la computer ori la tabletă influențează în mod direct și acut vederea copiilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă se confruntă cu o asemenea problemă, primul pas pe care trebuie să-l facă părinții este să meargă la medic și să ia o rețetă pentru ochelari. Acest lucru este important, la fel ca și procurarea ochelarilor din magazinele specializate. De ce? Vezi mai jos cinci motive.

1. Ai parte de o consultație specializată pe loc. Multe dintre magazinele de optică din Chișinău oferă servicii de consultanță. Uneori acestea sunt chiar gratuite. Asta înseamnă că îi relatezi specialistului problema pe care o ai, el te examinează câteva minute, iar apoi îți oferă consultanță cu privire la modelul de ochelari care ți se potrivesc și care îți rezolvă dificultățile de vedere.

2. Ai certitudinea că vei achiziționa ochelari de calitate. Dacă intri într-un magazin de ochelari din Chișinău cu renume, cu siguranță vei primi cele mai bune sfaturi, dar și cele mai bune produse. Ce preferi? Să cumperi o pereche de ochelari mai ieftini, de la vânzători dubioși, dar care îți vor acutiza și mai mult problema ori să investești în sănătatea ta? Mai ales că mulți dintre cei cu probleme de vedere au dioptrii diferite, iar asta înseamnă că au nevoie de ochelari ori lentile de contact speciale. Se știe că ochelarii cu dioptrii greșite pot provoca probleme grave de sănătate pe termen lung, mai ales că uneori poți fi în imposibilitate de a depista că sursa durerilor frecvente de cap ori a amețelilor sunt ochelarii selectați greșit.

3. Ai o gamă largă de produse. Vei avea în fața ta rafturi pline cu rame de tot felul, cu mai multe tipuri de lentile, iar cu ajutorul specialistului, care va fi lângă tine, vei putea face alegerea potrivită. Ținând cont de consultația preliminară, el îți va da sfaturi utile și te va îndruma în ceea ce privește timpul optim de purtare a ochelarilor, întreținerea lor, dar și alte lucruri importante pe care ți le poate oferi doar un specialist în domeniu.

4. Ai posibilitatea de a alege ochelarii și accesoriile într-un spațiu confortabil. Probabil că ai văzut de mai multe ori ochelari care se vând la marginea drumului, iar vânzătorul, care o face pe specialistul, îi oferă cumpărătorului o pereche de lentile, iar mai apoi și o oglindă prin care abia de se vede ceva. În saloane ai parte de tot ce e mai bun. Clientul e în măsură să ceară modelul potrivit, să-și ia timp suficient pentru a se gândi și să se examineze în oglindă.

5. Ai garanția produsului cumpărat. Doar într-un salon specializat de optică vei primi o garanție a produsului cumpărat. Asta înseamnă că:
⦁ specialiștii sunt siguri de calitatea ochelarilor pe care îi vând;
⦁ tu pleci acasă cu inima împăcată și cu certitudinea unei achiziții calitative;
⦁ dacă produsul nu corespunde standardelor invocate anterior de angajații magazinului de optică îl poți restitui oricând.

Pe scurt, nu ai niciun motiv să riști cu sănătatea ta. Vino să-ți iei cei mai buni ochelari la salonul Pro-Optic. Aici vei găsi specialiști cu experiență vastă în domeniul oftalmologic, care te vor ajuta să faci alegerea potrivită și să iei cu tine ochelarii care îți vor proteja și vindeca ochii.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button