fbpx

foto | OrheiLand te invită la spectacolele gratuite ale circului italian Bonaccinni. Când au loc reprezentațiile?

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova – OrheiLand – invită publicul la reprezetațiile circului italian Bonaccinni. Artiștii și acrobații italieni susțin câte două reprezentații pe zi, accesul publicului fiind absolut gratuit. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit organizatorilor, rezervările la show-ul inedit al artiștilor și acrobaților italieni pot fi făcute la nr. de telefon 068200088. Biletele sunt gratuite, iar numărul acestora este limitat.

Reprezentațiile circului Bonaccinni vor fi susținute până pe 31 decembrie inclusiv, în unele zile fiind programate câte două.

Astfel, pe 26 și 27 decembrie circul Bonaccinni va avea câte o reprezentație la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică, 28 și, respectiv, 29 decembrie – la orele 13:00 și 16:00. Pe 30 decembrie, reprezentația este programată pentru ora 17:00, iar pe 31 decembrie – la orele 13:00 și 16:00.

Circul italian Bonaccinni va activa la OrheiLand până pe 1 februarie 2020.

Organizatorii atrag atenția cetățenilor să nu cadă pradă speculanților sau companiilor de turism care organizează excursii la OrheiLand, pretinzând plăți pentru intrarea în parc sau la circ.

Accesul în OrheiLand, la circ sau alte distracții sunt absolut gratuite.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button