fbpx

foto | Mobila ideală pentru care spatele tău îți va spune mulțumesc

Somnul este la fel de necesar ca apa și mâncarea. Un somn suficient și odihnitor protejează sănătatea mintală și sănătatea fizică, crește calitatea vieții. Eficiența activităților pe care le facem în timpul zilei depinde în mare parte de ceea ce se întâmplă în timp ce dormim, când organismul nu doarme pur și simplu, dar lucrează pentru a sprijini funcționarea sănătoasă a creierului și pentru a ne menține sănătatea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un somn de calitate începe prin achiziția unui pat sau a unei canapele extensibile de calitate. Cum să alegi cel mai bun pat pentru un somn odihnitor? Cum influențează salteaua asupra sănătății coloanei vertebrale?

Atunci când alegi un pat, un punct foarte important, chiar dacă pare banal, este mărimea acestuia, în special a somierei-suprafața de dormit, îți va oferi libertatea de mișcare pe timpul nopții, nu vei dormi cocoșat, iar dimineață nu îți vei simți spatele amorțit și încovoiat.

Salteaua este la fel foarte importantă, în primul rând trebuie să fii atent la compoziția acesteia și la materialele folosite. Aceasta nu trebuie să fie foarte moale, pentru că nu priește coloanei vertebrale, dar nici prea dură. Înălțimea, elasticitatea, adaptarea după forma și greutatea corpului, de aceste criterii depinde direct sănătatea spatelui tău.

Confortul unui pat îl poate oferi și o canapea extensibilă. Dacă ai un apartament mic și îți dorești să economisești ceva spațiu, atunci aceasta este alegerea ideală. O canapea extensibilă de calitate este o modalitate sigură care îți poate asigura casa concomitent cu o canapea și un pat!

Combinând beneficiile unei canapele cu cele ale unui pat, dormitorul devine astfel un spațiu mult mai util – vei beneficia de mai mult decât un simplu loc pentru dormit. Iar dacă vei amplasa canapeaua în camera destinată oaspeților, aceasta va deveni un loc în care invitații tăi pot avea un moment de liniște și somn de calitate în timpul vizitei. Poți folosi camera destinată oaspeților doar pentru tine, atunci când nu ai invitați – ca un loc liniștit în care să citești o carte, timp în care spatele tău se va bucura de un suport oferit corect.

CONFORT este fabrica de mobilă în Chișinău, care activează de mai bine de 25 de ani, are peste 700 de specialiști în domeniu care au învățat în timp ce este confortul și calitatea. Cu o simplă vizită la un magazin de mobilă, angajații te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru un somn sănătos, ca dimineața spatele tău să îți spună mulțumesc.

Fabrica de mobilă CONFORT îți pune la dispoziție o gamă largă de paturi, realizate atât în stil clasic cât și modern, saltele sunt create din plasă de arcuri bitronconice și umplute cu spumă poliuretanică, acestea garantează o utilizare de lungă durată la un preț accesibil.

Confortul oferit de acest tip de saltele se datorează faptului că arcurile sunt confecționate din plasă de oțel-carbon cu grosimea de 2,2 mm. Această plasă este tratată termic la curenți de înaltă frecvență, ceea ce îi oferă o lungă rezistență și elasticitate. Rândurile de arcuri sunt legate între ele cu plasă elicoidală, pentru a crea o zonă de suport eficientă.

Investește în propriul somn de calitate, iar spatele tău îți va fi recunoscător!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button