fbpx

foto | Împrumută sume mai mari, pe o perioadă mai lungă cu rată lunară convenabilă de la Credit Ușor

Provocările economice din anii trecuți au constituit pentru mulți dintre noi o încercare din punct de vedere financiar și ne-au adus tuturor în atenție importanța unei decizii bine chibzuite în ceea ce privește solicitarea și contractarea unui credit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Spre deosebire de multe alte instituții de creditare, bancare sau nebancare, Credit Ușor oferă credit doar cu buletinul, o rată lunară convenabilă și un pachet minim de acte. De câte ori ai avut nevoie de o soluție fianciară urgentă pentru a rezolva o problemă? Un credit pentru o perioadă lungă te poate ajuta să obții o rata lunară convenabilă și să te încadrezi în condițiile de aprobare a unui credit. Este foarte important să reușești să faci față cheltuielilor lunare primare, dar și să achiți rata.

Acestea ar fi următoarele condiții primare pe care trebuie să le îndeplinești pentru a obține un credit pe termen lung:

  • Să fii cetățean al Republicii Moldova;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani;
  • Să ai buletinul de identitate valabil;
  • Să ai un card activ în lei (în cazul în care vrei să îți transferăm banii pe card).

Ce sume de bani poți împrumuta de la Credit Ușor cu o rată lunară convenabilă?

Credit 1 AN –  Poți obține fără gaj de la 5 000 MDL până la 100 000 MDL, pentru orice plan ai avea. Ai un termen de rambursare comod de 1 an.

Credit 2 ANI – Poți obține fără gaj de la 30 001 MDL până la 100 000 MDL pentru orice plan ai avea. Ai un termen de rambursare comod, de 2 ani.

Credit 3 ANI – Poți obține fără gaj de la 50 001 MDL până la 100 000 MDL pentru orice plan ai avea. Ai un termen de rambursare comod, de 3 ani.

Credit 4 ANI – Poți obține fără gaj de la 50 001 MDL până la 100 000 MDL pentru orice plan ai avea. Ai un termen de rambursare comod de 4 ani .

Așadar, un credit fără gaj este o modalitate eficientă de a rezolva problemele financiare neprevăzute. Poți împrumuta sume mari de bani de la Credit Ușor pe o perioadă mai lungă și cu o rată lunară convenabilă, doar accesând site-ul companiei, creditusor.md. E destul să utilizezi un gadget cu acces la internet pentru a depune cererea online. În doar 15 de minute obții răspunsul, iar pentru a semna contractul și a-ți primi banii cash sau pe cardul bancar, trebuie să te prezinți în oficiul nostru de pe adresa mun. Chișinău, Bulevardul Moscova 1/1. Mai simplu de atât nici nu poate fi.

În această ordine de idei, Credit Ușor îți oferă posibilitatea să beneficiezi de credite online cu sume mai mari, pentru oricare din necesitățile tale și cu dobândă avantajoasă. Doar trebuie să întrunești condițiile de creditare și să urmezi pașii simpli pentru solicitarea împrumutului.

Lasă grijile tale financiare în grija noastră, deoarece la Credit Ușor orice tip de împrumut rapid în Moldova este mereu accesibil, sigur și comod. Avem ca scop să-ți oferim suportul necesar, atunci când nu îl poți găsi în altă parte, iar ție să îți rămână să te ocupi doar de realizarea visurilor și scopurilor propuse. 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button