fbpx

foto | Evenimente de poveste cu biscuiții copilăriei! Complexul Ciocârlia are toate rețetele secrete

Crocanți, dar fragezi, cu nucă, magiun sau zahăr pudră, cu gust de unt sau untură de casă, cu aromă de vanilie sau lămâie, făcuți cu multă, multă dragoste și dedicație, așa sunt biscuiții ca la bunica făcuți de patiserii de la Complexul Ciocârlia. Unul este suficient ca să vă teleportați în copilărie, acolo unde mama sau bunică pregătea aceste delicii, iar în casă era adevărată sărbătoare! Anii au trecut, iar aceste emoții acum pot fi retrăite la evenimentele ce au loc la Ciocârlia, unde nu lipsesc de pe masa de sărbătoare tradiționalii biscuiți de casă!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cornulețe sau fursecuri?

Nuntă, cumetri sau zi de naștere, masa dulce, așa numitul candybar, este nelipsit de la eveniment. Deși apar noi deserturi moderne, cele tradiționale sunt nu doar de nelipsit, dar și extrem de apreciate. Cornulețe, fursecuri, trandafiri, prăjiței, băieței sunt doar cîteva din felurile de biscuiți ce nu lipsesc de pe masa de sărbătoare. Ori, ce fel de nuntă sau cumetri cu tradiții fără biscuiții așa cum îi făcea bunica sau mama în copilări? La moldoveni, așa ceva nu există!

Rețete secrete!

Se spune că, câte gospodine, atâtea rețete totuși, patiserii de la Ciocârlia au căutat și au restabilit cele mai reușite și deosebite rețete originale ale biscuiților de casă. Mai mult, de pe masa de sărbătoare anume aceste produse de patiserie nu lasă pe nimeni indiferent, căci amintirile din copilărie fac evenimentul unul du adevărat de valoare, o poveste adevărată cu aroma biscuiților de casă!

Tradiții păstrate

„Urmărim atent tendințele și , desigur, elementele moderne, nu pot lipsi de la evenimentele care au loc la complexul Ciocârlia. Dar, vă asigur, nu există nici o nuntă, cumetrie sau zi de naștere, unde să nu fie solicitați biscuiții de casă, așa cum îi făcea mama sau bunica. Noi punem foarte mult suflet atunci când pregătim acești biscuiți pentru că știm că menirea lor principală este să ne aducă acea căldură și dragoste pe care o simțeam în copilărie când în casă mirosea a fursecuri sau prăjiței. Noi vă recomandăm să-i savurați anume la noi, la Ciocârlia, căci cunoaște taina preparării acestora”, spune Olesea Purici, administratoarea complexului.

Evenimente de poveste

Dacă încă nu ați fost la Cocarlia, atunci 2024 este anul perfect că să pășiți pragul complexului.

Aflat la 1 km de capitală, în inima pădurii, într-un cadru natural și autentic, Ciocârlia deține 3 săli pentru evenimente de 50-250 de persoane. Sălile sunt amenajate diferit, având la bază o linie clasică cu elemente moderne de design minimalist. Practic, fiecare dintre acestea are propria poveste… Astfel că, orice idee, concept de nuntă la care visați poate fi realizat. Indiferent de amploarea sau tematica evenimentului, veți beneficia la maxim de servicii personalizate și de întreaga dedicație a echipei Ciocârlia, pentru a vă bucura din plin de sărbătoarea dumneavoastră. În perioada caldă, tinerii își pot spune în aer liber, într-un cadru natural de poveste.

Spuneți „DA” la Ciocârlia!

+373 79500003
https://ciocarlia.md
https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button