fbpx

foto | Ai grijă de corpul tău! În 2020, adu-ți mintea în echilibru prin sport și spa

Cea mai mare investiție este cea pe care o aduci corpului și spiritului tău. Prin urmare, în anul care a venit este momentul potrivit să îți setezi obiectivele în materie de sport și spa, aceste două elemente fiind nu doar compatibile, ci și lucrative în tandem. Aquaterra Wellness & Spa vine cu șase recomandări de care poți ține cont în noul an, atât în materie de spa, cât și de sport, pentru rezultate calitative.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cum să combini eficient sportul și relaxarea?

Este mare păcat să mergi la o sală de fitness bine dotată fără un plan potrivit de antrenamente, adaptat nevoilor tale fiziologice. Prin urmare, iată câteva recomandări care îți vor oferi posibilitatea să te bucuri de sport și să transformi rutina ta într-un mod de viață sănătos și eficient.

1. Alege activitatea sportivă potrivită ție – da, un sport ales bine dă rezultate, iar o activitate eronată poate avea un efect nociv asupra sănătății tale. În acest caz, dacă ești novice poți apela, cu inima împăcată, la serviciile unui antrenor personal, care ți-ar adapta graficul și ți-ar alege anume acea grilă de fitness în care să obții rezultate. În aceeași ordine de idei, acesta îți va oferi consultanță pentru îmbinarea diferitor utilaje sportive pentru grupuri diverse de mușchi, astfel încât să îmbunătățești rezultatele.

2. Combină sportul cu SPA – un astfel de mecanism permite obținerea unor rezultate de impact, în combinație cu eforturile depuse în sesiunile de sport. Un beneficiu evident în acest sens este că fitness-ul consumă energia, iar o sesiune de spa îți va încărca bateriile și te va readuce în starea normală a unui echilibru.

3. Completează rutina uzuală cu yoga – mulți sportivi de performanță apelează la yoga ca la o nișă veritabilă de meditație și relaxare calitativă. Apropo, dacă nu știi care sunt beneficiile acestei practici seculare, este suficient să afli că numeroase studii au demonstrat că yoga practicată cu regularitate are un impact benefic asupra densității osoase. Totodată, îmbunătățește funcțiile inimii, calitatea somnului și este benefică în cazul insomniei. Dacă introduci în lista activităților tale și yoga, poți fi sigur că te vei putea bucura de experiența unor rezultate complete, atât la nivel fizic, cât și psihic.

4. Alege un regim alimentar potrivit – da, am învățat că dietele sunt extrem de rezultative în combinație cu sportul. Dar cum să alegi anume acel regim alimentar care îți va oferi rezultate, fără să dăuneze sănătății tale? În mod evident, anul 2020 vine la pachet cu diete echilibrate, se renunță încet, dar sigur, la formula „miraculoasă” a acestora. Se resimte tot mai tare pregătirea și informarea persoanelor care decid că este timpul să-și modifice obișnuințele alimentare. Un lucru relevant, în acest sens, este că trebuie să ții cont de trei reguli: consultă un specialist nutriționist; adaptează regimul nevoilor tale; utilizează cele mai calitative și proaspete produse alimentare. Acești trei piloni garantează un succes evident al tuturor activităților de sport și spa pe care le faci.

În fine, noul an poate deveni pentru tine un veritabil start în alegerea unui regim sportiv și alimentar corect, iar Aquaterra Wellness & Spa este aliatul tău în această misiune. Adu-ți mintea în echilibru grație serviciilor pe care le ai la dispoziție! Oferă-ți răsfățul pe care-l meriți.

Vino la Aquaterra, ia-ți un abonament la fitness și combină-l cu răsfățare corporală pe măsură!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button