fbpx

Februarie nu este doar luna dragostei, dar și a super ofertelor pentru abonații Prepay!

Anul acesta, februarie nu este doar luna dragostei, dar și a super ofertelor pentru abonații Moldtelecom! Beneficiază începând cu data de 1 februarie 2021 de opțiunea „Fly Prepay” și bucură-te de cea mai tare ofertă, care îți va aduce mult mai multe minute naționale și mult mai mult internet! Activează opțiunea și beneficiază de cele 500 de minute naționale și 20 GB, pentru a putea vorbi cât mai mult cu cei dragi.

Surprizele, însă, nu se termină aici. Cu fiecare reîncărcare în valoare de peste 25 de lei, aduni super bonusuri precum minute în rețea și trafic internet, toate valabile timp de 30 de zile. Mai mult de atât, ai acces non-stop la rețele sociale: Instagram, Messenger, TikTok, WhatsApp, Facebook, VKontakte, Odnoklassniki și Wikipedia.

Iar dacă reîncarci cartela cu o sumă de 50 sau 100 de lei, primești bonus 600 sau 1000 de minute în rețea și șase sau 12 GB trafic Internet. Activează ușor și rapid opțiunea prin aplicația MyMoldtelecom și bucură-te de cele mai tari oportunități. Opțiunea o mai poți activa și prin SMS Service 100, prin apel la 1181 sau prin meniul USSD, la formare *200#.

Moldtelecom – operatorul numărul 1 în servicii integrate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 079 772 342.

Articole asemănătoare

Back to top button