fbpx

Duty Free Moldova a adus daruri copiilor cu nevoi speciale de la o școală auxiliară. „Fiecare poate vedea bucuria din ochii aproapelui”

Trei televizoare mari și moderne – acesta este cadoul Duty Free Moldova pentru Școala auxiliară nr. 7 din capitală, unde învață copii cu nevoi speciale. La fel, compania a oferit ajutor unui elev care luptă cu o maladie gravă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Școala auxiliară are nevoie de televizoarele respective pentru asigurarea procesului educațional, deoarece învățăceilor le este mai ușor astfel să asimileze informațiile. Totodată, din setul de daruri aduse instituției de învățământ fac parte produse chimice de uz casnic, inclusiv dezinfectanți necesari în perioada pandemiei, iar fiecare elev s-a bucurat și de un cadou dulce.

„Fiecare dintre voi poate vedea bucuria din ochii aproapelui, trebuie doar să-ți îndrepți atenția către cei vulnerabili, să le întinzi o mână de ajutor”, transmite Duty Free Moldova.

Compania i-a oferit un cadou deosebit lui Dumitru Scurtu, în vârstă de 17 ani. Solicitarea către companie a venit din partea mamei băiatului. Ea a povestit că fiul ei are o tumoare hipofizară secretantă. Tânărul a trecut deja prin patru proceduri de chimioterapie, boala i-a afectat mult vederea, iar ca urmare acesta că nu mai putea face studii la distanță, cu ajutorul unui telefon mobil.

„Cu mare drag am procurat pentru Dumitru un laptop puternic, cu un ecran excelent. Acum elevul de clasa a XI-a va putea asimila mai ușor informația și participa plenar la lecțiile online. Dumitru, îți dorim multă sănătate! Ești un băiat curajos și puternic. Tu lupți atâția ani cu maladia și credem că vei învinge”, l-a încurajat pe tânăr echipa Duty Free Moldova.

Acțiunile de caritate ale DFM au devenit deja tradiționale. În ajunul Anului Nou, compania a oferit ajutoare tuturor caselor de copii din Republica Moldova – cadouri, utilaj de uz casnic, mobilier, un lot mare de produse chimice de uz casnic și produse de igienă personală. Tot înainte de sărbători, de ajutor substanțial a beneficiat o familie care a rămas fără casă în rezultatul unui incendiu, iar anterior angajații DFM au donat sânge și plasmă, inclusiv pentru tratarea pacienților infectați cu virusul COVID-19.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button