fbpx

doc | Istoria de succes a Trans-Oil Group – pe paginile uneia dintre cele mai prestigioase publicații din lume

Istoria de succes a grupului de companii din Republica Moldova – Trans-Oil Group, a ajuns pe paginile uneia dintre cele mai prestigioase publicații din lume. Este vorba despre Revista „Time”, cea care în ultima lună a anului trecut, l-a declarat pe vizionarul Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă – „Omul Anului 2021”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Trans-Oil Group – cel mai mare grup industrial din Moldova, condus de Vaja Jhashi, se bucură de două pagini în ediția din decembrie 2021 a publicației.

Articolul se intitulează „Moldova. Înainte și După. Trans-Oil Group” și redă povestea grupului de companii Trans-Oil, bazele căruia au fost puse de cunoscutul om de afaceri Vaja Jhashi în 1995 și care a înregistrat rezultate răsunătoare nu doar pe plan național, ci mai ales pe plan mondial.

„Investițiile și eforturile făcute de Trans-Oil și Jhashi în Moldova presupun unele dintre cele mai semnificative contribuții din sectorul privat pentru dezvoltarea infrastructurii și modernizarea tuturor segmentelor de grâne și oleaginoase din sectorul agricol al țării. Jhashi se mândrește cu ceea ce oferă Moldovei. De altfel, activitatea de business a Trans-Oil – direct sau indirect – constă în contribuție de aproape 7% din PIB-ul Moldovei”, se arată în material.

Vaja Jhashi, în cadrul interviului pentru „Time”, a declarat: „Noi ne-am asumat o serie de riscuri calculate și uneori am făcut greșeli, dar cumva aceste lucruri ne fac și mai mândri de ceea ce am reușit”.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button