fbpx

De ce aleg clienții Oplata.md

Astăzi trăim într-o lume a tehnologiilor informaționale și digitale, ceea ce înseamnă că absolut orice plată online cu cardul se face extrem de rapid, chiar și cea pentru achitare impozit imobil online. Totuși, pentru că lumea digitală este atât de dezvoltată, serviciile de achitare online au invadat internetul prezentând tot mai multe avantaje pentru clienții săi. În rândurile de mai jos urmează să afli de ce Oplata.md este cel mai bun serviciu de achitare online a plăților și de ce clienții aleg anume această platformă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cea mai simplă modalitate de achitare online!

Oplata.md este serviciul care astăzi îți oferă cea mai simplă modalitate de achitare online –  plata fără autentificare. E nevoie doar să completezi formularul cu informațiile necesare plăţii pe care urmează s-o faci: ID factură, cod de plată și adresa de e-mail. După redirecționarea în pagina web cu valoarea facturii curente și/sau totalul de plată, accesează butonul Plătește. Mai simplu de atât nici nu poate fi, nu-i așa?

Plățile sunt mega rapide!

Probabil că și tu ai obosit de cozile interminabile de la bănci sau oficii poștale, cu atât mai mult că e timpul tău personal și nimeni nu ți-l va întoarce. Economisești cu peste 45% din timpul tău, dacă alegi să achiți facturile online cu Oplata.md. În  acest timp ai putea ieși la o plimbare cu prietenii sau să-ți petreci timpul util și frumos alături de întreaga familie.

Este o modalitate de plată sigură!

Încrederea pentru acest serviciu de achitare este un alt motiv pentru care clienții aleg anume Oplata.md. Această platforma este certificată, are sisteme de plăți integrate și îți garantează siguranța achitării unui serviciu. În acest fel, atunci când vei introduce datele cardului bancar, vei fi sigur că procesarea lor se efectuează conform destinației, iar resursele tale financiare sunt în mâini bune. Sistemul de plăți www.oplata.md este administrat de compania „Paynet Services” S.R.L., care activează în baza Legea сu privire la serviciile de plată și moneda electronică nr. 114 din 18.05.2012 și Licența nr. 000586 din 10.12.2015, eliberată de Banca Națională a Moldovei. Utilizarea sistemului de plăți este o decizie înțeleaptă și sigură.

Achitarea comodă pentru oricine!

Comoditatea de a efectua o achitare pentru amendă online sau o achitare la credite online este încă un motiv pentru care clienții folosesc serviciul Oplata.md. În acest sens, datorită acestui serviciu poți efectua absolut orice plată.

Astfel, dacă am lua Top 5 servicii achitate prin oplata, acestea ar fi:

  • plata pentru credite (astfel nu se întârzie cu achitările lunare și se evită penalitățile usturătoare),
  • plata pentru gaze (se rezolvă rapid problema serviciilor comunale),
  • plata pentru energia electrică (se evită deconectarea de la serviciu pentru întârzierea achitării),
  • plata pentru servicii comunale complexe (mai puține drumuri, mai mult timp economisit),
  • plata pentru produse cosmetice (frumusețea, igiena și sănătatea devin și mai accesibile).

Un alt avantaj indubitabil? Clienții din   și de peste hotare pot achita prin intermediul platformei Oplata folosind orice card din țară sau peste hotare, ceea ce le ușurează considerabil viața! Cu această varietate în opțiuni plățile devin mai flexibile și mai lejer de gestionat.

Este la îndemâna oricui!

E important de menționat că platforma Oplata.md este foarte ușor de utilizat, atât în versiunea de desktop, cât și în aplicația mobilă, pe care o poți instala pe telefonul tău. În același timp, poți efectua și încărcarea contului online sau achita cu orice portofel sau cont Paynet, card bancar sau conturi în sisteme de plată externe (ex. Yandex.Money). Pentru efectuarea unei plăți, e nevoie doar să o accesezi, având un număr de telefon valabil și să îți achiți serviciile necesare.

Ce mai aștepți? Ai și tu posibilitatea să-ți ușurezi viața cu Oplata.md!

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button