fbpx

Cum alegi un credit avantajos? La ce să atragi atenția

Știai că unul dintre elementele care certifică educația ta financiară este felul în care alegi să apelezi sau nu la diferite împrumuturi bănești? Acest parametru vine să reflecte cât de pregătit ești să gestionezi o anumită sumă de bani și când poți efectiv să o accesezi fără riscuri pentru bunăstarea ta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De cele mai dese ori, luarea unui credit doar cu buletinul poate fi un pas spre o autonomie financiară sau spre o adevărată problemă, al doilea scenariu fiind destul de frecvent pe piața națională a serviciilor financiare. Cum să alegi corect un credit și care sunt parametri de care trebuie să ții cont, află de la specialiștii Credit Ușor, în rândurile ce urmează.

1. Scopul creditului

Da, primul și cel mai vital parametru de care depinde luarea (sau nu) a unui împrumut bănesc este scopul acestuia. În dependență de acesta, poți alege anume formatul de care ai nevoie. De exemplu, un credit rapid se potrivește pentru a acoperi o necesitate urgentă în finanțe, iar un credit pentru afaceri poate reprezenta o primă cale de ameliorare a potențialului business-ului tău.
Revizuie, înainte de accesarea creditului, care este scopul acestuia și dacă e cu adevărat important, urgent și indispensabil. În acest fel, vei evita să iei bani în zadar sau să îți creezi datorii.

2. Termenele legale de restituire a fondurilor

Al doilea cel mai important parametru este termenul legal de plată a ratelor sau de restituire a sumei integrale a împrumutului. De el depinde dacă ai sau nu posibilitatea de a deveni un bun sau un rău platnic.
Calculează conversia veniturilor tale, împarte pe numărul de rate ale creditului ales, scoate cheltuielile și costurile adiacente și vezi dacă îți rămân suficiente finanțe pentru a achita la timp banii împrumutați.

3. Verifică sarcina birocratică a creditului

Nu uita că acum ai la îndemână credite doar cu buletinul, fără alte dovezi ale surselor de venit. Respectiv, dacă ai nevoie de bani fără acordul angajatorului, alege un astfel de instrument și scutește-te de drumuri suplimentare, hârtii și documente pe care trebuie să le obții de la departamente de resort.

4. Studiază penalitățile existente

În unele situații există riscul să apară niște penalități pentru achitări tardive sau pentru lipsa plăților. Vezi care este cuantumul acestora și dacă nu te vor afecta considerabil.

5. Optează doar pentru companii de finanțare de încredere

Și nu în ultimul rând, nu uita de credibilitatea companiei de finanțare. La Credit Ușor ai împrumuturi rapide oferite încă din 2006, deci suntem prezenți pe piață de peste un deceniu.

Îți oferim credite rapide, online, fără sarcini birocratice suplimentare, rapid și comod, dar mai ales, în deplină siguranță. Poți să iei bani pentru tine și nevoile tale oricând și să investești în ceea ce îți dorești cu adevărat.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button