fbpx

Cinci lucruri pe care sigur nu le știai despre printul digital

Știai că utilizarea unei imprimante color în Chișinău poate fi o adevărată salvare pentru afacerea ta? Care e legătura dintre targhetare și printul digital? La aceste întrebări răspunde echipa ArtPoligraf, care deține poziții de lider pe piața serviciilor de imprimare digitală. Află în rândurile ce urmează cinci lucru pe care probabil nu le știai despre printul digital și importanța acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este o metodă de promovare eficientă și accesibilă oricui

Chiar dacă nu ai bani pentru a cumpăra tot felul de strategii de promovare costisitoare, există o variantă deja verificată în timp. E vorba despre imprimarea digitală pe textile, lemn, sticlă sau alte materiale. Tot de ce este nevoie e să concepi un logo de brand, o denumire care ar reprezenta afacerea ta și date de contact, pentru a menține activ interesul publicului țintă. Grație imprimării digitale poți crea:

  • Buclete promoționale;
  • Meniuri interactive, colorate și interesante pentru clienții tăi;
  • Cărți de vizită pe care să le oferi partenerilor de afaceri sau potențialilor investitori.

Este o metodă care permite targhetarea rezultativă

Unul dintre scopurile de bază ale unei afaceri e să-și targheteze eficient clienții, aducându-i cât mai aproape de produsul sau serviciul pe care îl livrează. Este deja demonstrat că utilizarea materialelor fizice de promovare, precum sunt flyerul sau fluturașul publicitar poate targheta eficient anume grupul țintă de care ai nevoie. De exemplu, ai o pizzerie recent deschisă și vrei să atragi atenția tinerelor familii. Printează câteva sute de exemplare de buclete și mergi la terenurile de joacă din apropiere, lăsând aceste materiale pe aviziere. În acest fel, țintești publicul de care ai nevoie fără a pierde prea mult timp.

Este mult mai ecologic decât alte metode publicitare

De exemplu, poți întotdeauna să înlocuiești hârtia cu materiale textile, cu materiale reciclate sau cu sticlă, folosind ceea ce se regenerează în locul produselor care pot dăuna mediului înconjurător. De ce nu ai scrie datele despre afacerea ta pe tote bag-uri din pânză reciclată, în locul fluturașilor de hârtie?  Nu doar vei capta atenția clienților tăi, ci le vei și demonstra atitudinea ta pro – civică.

Îți personalizezi corect comunicarea cu clientul

Mesajul tipărit pe un obiect deosebit te apropie de client, îl face să simtă atitudinea pe care o ai față de el, ceea ce evident aduce un spor de încredere în brand.

Ai o identitate unică pe care o poți multiplica ușor

Dacă la baza activității tale ai un brand book elaborat și vrei ca logo-ul să fie pe fiecare obiect cu care îți abordezi clienții, atunci imprimarea digitală e ceea ce îți permite să obții o identitate ușor de replicat.

Nu știi unde găsești cele mai bune servicii de print digital? E simplu. Apelează la ArtPoligraf, alege din zecile de șabloane pentru imprimare bannere, pliante sau alte obiecte publicitare și fă-ți afacerea vizibilă, zi de zi.

ArtPoligraf – detalii care contează!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button