fbpx

Cinci lucruri esențiale pe care nu le-ai știut despre implanturile mamare

Cunoști că poți alege o formă de implant mamar care să nu trădeze deloc faptul că ai trecut printr-o operație de mărire a sânilor? Uite că specialiștii îți dezvăluie cinci lucruri esențiale pe care nu le-ai știut despre implanturile mamare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Anii 2000, cu popularitatea formelor exagerate și evident modificate ale busturilor sunt foarte, foarte departe. Dacă încă mai crezi că augmentarea sânilor trebuie să se vadă de departe, nu știi prea multe despre evoluția implanturilor, dar și a metodelor de mărire a sânilor în general.

Există două forme de implanturi mamare pe care nu le vei observa decât dacă știi despre intervenția prin care a trecut pacienta. Primele sunt cele rotunde, similare sânului natural. Dacă sunt calitative, sunt biocompatibile cu organismul, nu provoacă afecțiuni oncologice și nici reacții adverse. La palpare, materialul mimează perfect țesuturile umane și este absolut identic cu un sân natural. Implantul mamar rotund este recomandat domnișoarelor tinere, care nu au născut și nu au alăptat.

Cealaltă formă realistică, implantul anatomic sau în formă de lacrimă, este ultima noutate în sfera augmentării mamare. Mai frecvent este recomandat femeilor care au deficit de țesut glandular, fie dintotdeauna, fie ca urmare a pierderii acestuia pe parcursul vieții (după alăptare sau o slăbire bruscă). Implanturile au rigiditate, își păstrează forma, se introduc prin tehnici contemporane și nu prezintă risc pentru sănătatea pacientelor.

2. Calitatea trebuie să fie premium, ca rezultatul operației să se mențină. Informându-te cât costă implantul mamar găsești o gamă largă de prețuri și te întrebi dacă nu cumva ar fi bine să economisești. Toate miturile existente despre mărirea sânilor sunt legate de materiale de proastă calitate, pe care un chirurg care se respectă nu le va folosi niciodată.

Indiferent cum ar modifica ele prețul unei operații inițiale, dacă rezultatele nu sunt durabile, pe termen lung implanturile necalitative sunt cea mai proastă decizie. Așadar, anume cele mai bune implanturi mamare, sunt de elecție în clinicile de chirurgie cu recenzii bune și clienți mulțumiți. Fiecare pacient are dreptul să se informeze despre firma producătoare de implanturi, renumele ei, componență etc.

3. Mărimea pe care ți-o dorești s-ar putea să nu ți se potrivească fizic

Fetele minione nu pot alege mărimea cinci pentru noul bust. Silicoanele se aleg în funcție de următoarele măsurători:
● circumferința toracelui;
● diametrul areolei;
● distanța dintre claviculă și mamelon;
● lățimea umerilor.

Dacă ai decis să apelezi la o operație de mărire a sânilor, apelează la un specialist care va comunica eficient cu tine, îți va explica ce ți se potrivește și ce nu, pentru a obține rezultat impecabil.

4. Există metode minim invazive de augmentare mamară. De mult nu mai sunt binevenite intervențiile drastice, cu incizii mari, cu multe etape, deoarece există metode care practic nu lasă urme, cu perioadă scurtă de recuperare.

Fiecare clinică și fiecare chirurg plastician are gama sa de metode, dar este clar că cele minim invazive sunt mai populare și cu siguranță se regăsesc în arsenalul specialiștilor cu experiență. Mai mult, există metode de mărire a sânilor ce nu presupun un implant de silicoane (de exemplu lipofillingul cu grăsime proprie).

5. Alegerea un chirurg plastician certificat este vitală pentru succesul operației, mai ales în Moldova.

Operația de introducere a implantului mamar trece cu succes doar atunci când specialistul la care se apelează cunoaște la perfecție tehnicile de lucru și materialele, are experiență și colegi de încredere -anesteziolog și surori medicale.

Dacă te decizi să faci această operație în Moldova, apelează cu încredere la dr. Anatolie Taran. Pentru detalii și programări sună la +37379432776 sau +37322202373.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button