fbpx

Cinci avantaje pentru care merită să cumperi un automobil hibrid în anul 2022

De câte ori în 2021 ai visat la un automobil nou? La propriul tău confort pe 4 roți? Banii? Insuficiența financiară a fost scuza ce te oprea? Pentru 2022 nu mai este actual un asemenea argument. Anul Nou trebuie început cu o schimbare. Visurile nu pot fi amânate la nesfârșit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Astăzi, cu Zoomcredit poți obține un credit auto cu rata avantajoasă și fără comisioane ascunse. Iar odată ce obții ajutorul pentru un împrumut auto, alegerea trebuie chibzuită cu grijă. Eventual, recomandăm luarea în considerare a achiziționării unui automobil hibrid.

Un automobil hibrid reprezintă un vehicul posesor a două motoare, unul tradițional cu ardere internă și altul electric. Astfel acesta combină avantajele ambelor tipuri de autovehicule.
Imaginează-ți că deja ai beneficiat de un credit pentru automobil și ai ales spre achizitionare un model hibrid. Acestea sunt beneficiile care îți aduc fericirea:

Un vehicul hibrid îți economisește banii

În realitatea care pune în evidență creșterea continuă a carburanților, un automobil hibrid devine o alternativă perfectă pentru a face economii. La viteze mici, în special în spațiul urban, acest tip de autovehicul este pus în mișcare doar de către motorul electric.
Cheltuielile pentru impozitul anual pe automobil, cât și asigurarea obligatorie în cazul unui model hibrid sunt cu circa 50% mai ieftine. Un asemenea tip de transport reprezintă o bună investiție, iar în cazul unui împrumut auto, datorită proprietăților economice, facilitează rambursarea rapidă și ușor accesibilă a creditului pentru automobil.

Vehiculul hibrid produce mai puțin zgomot

Poluarea fonică nu mai este o actualitate pentru un vehicul hibrid. Cât timp este utilizat motorul electric (de obicei până la viteza de 60km/h)  acest tip de transport este silențios. Dar și motorul de bază, cel cu ardere internă, produce mai puțin zgomot comparativ cu o mașină pe benzină sau o mașină diesel obișnuită. Datorită unui motor electric care compensează potențialul puterii, capacitatea motorului cu ardere internă poate fi scăzută, astfel micșorându-se sunetul eșapamentului.

Cererea pe piață

Automobilele hibrid se bucură de o popularitate ascendentă. Asta însemnând, că după achiziționarea unui model hibrid astăzi, cu ajutorul unui credit auto, sau mâine, cu propriile forțe, rata de devalorizare a acestuia este mai mică comparativ cu un model cu motor pe combustibili din aceeași gamă.

Un hibrid se încarcă mai rapid decât un automobil electric

Automobilele electrice cer în permanență o reîncărcare, deoarece alimentarea lor de bază este priza electrică. Un model hibrid, pe lângă încărcarea staționară, posedă și metode alternative de suplinire a bateriei. În primul rând, datorită prezenței unui motor pe combustibili, motorul electric nu este suprasolicitat. În al doilea rând, atunci când funcționează motorul cu ardere internă, acesta încarcă bateriile, reducându-se astfel necesitatea continuă de reîncărcare electrică.

Un automobil hibrid scade poluarea mediului

Poate cel mai important avantaj al unui automobil hibrid sunt datele de poluare a mediului pe care acesta le afișează. La nivel urban, când acesta folosește doar energia electrică, emisiile de gaze nocive sunt nule, limitându-se doar la substanțele eliminate de uzura anvelopelor. Cantitatea arsă a combustibililor fosili scade odată cu demarajul motorului electric. Astfel emisiile de CO2 anuale ale unui automobil hibrid sunt cu circa 40% mai mici comparativ cu vehiculele ce folosesc exclusiv motoarele cu ardere internă. Pentru secolul XXI, când încălzirea globală reprezintă una din problemele primordiale la nivel internațional, proprietarii autovehiculelor hibrid devin adevărați eroi.

Hibridul e perfecta combinație dintre util, performant, econom și sănătos. Iar dacă vrei și tu să devii erou sau prieten al mediului înconjurător, Zoomcredit îți oferă împrumutul auto potrivit ție.

 

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button