fbpx

Cel mai oportun timp pentru procurarea unui automobil

Te întrebi şi tu când este momentul potrivit pentru procurarea unui automobil? Probabil nu eşti singurul care şi-a adresat această întrebare măcar odată, întrucât, în ultima perioadă, tot mai mulţi tind spre confort, ceea ce ar însemna cumpărarea unei maşini. Dar, mai întâi de toate, trebuie să te asiguri că ai resurse suficiente pentru a face această achiziţie importantă, iar dacă mai întâlneşti încă probleme la acest capitol, o soluţie potrivită ar fi un credit pentru automobil. Însă, trebuie să fii foarte atent la compania de creditare la care apelezi, pentru că ştim cu toţii, creditele bancare sunt deja costisitoare, iar uneori şi periculoase, căci implică multe responsabilităţi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, dacă un credit nebancar în Moldova te poate ajuta să îţi materializezi visul, rămâne doar să înţelegi când totuşi este momentul  ,,magic” pentru a pleca din teren cu o reducere semnificativă. În acest sens, ia în considerare câteva sfaturi despre cel mai bun moment pentru a cumpăra o maşină:

Cea mai bună zi a săptămânii pentru a cumpăra o maşină nouă: luni

Astfel, dacă te decizi să vizitezi un salon într-o zi de luni, există şansa să obţii fie o ofertă mai bună, fie pur şi simplu mai multă atenţie. În plus, dacă managerul de vânzări care te deserveşte are mai mult timp, ar putea adăuga ceva în plus, cum ar fi schimburi de ulei sau spălătorie gratuită. Sună super, nu? Evident totul este individual, dar cu siguranţă merită să încerci, pentru că ziua de luni, de ce le mai multe ori aduce noi realizări.

Cumpără la sfârşitul anului şi la sfârșitul lunii

Lunile octombrie, noiembrie şi decembrie sunt cele mai bune perioade din an pentru a cumpăra o maşină. De cele mai multe ori, dealerii de maşini au cote de vânzări, care de obicei sunt împărţite în obiective de vânzări anuale, trimestriale şi lunare. Toate aceste obiective încep să se adune la sfârşitul anului, ceea ce înseamnă că tu ai o şansă foarte mare să te înţelegi cu dealerul asupra unui preţ mai convenabil, întrucât acesta urmează să aducă automobile noi pentru noul an, iar cele rămase trebuie vândute.

Sărbătorile

Oricât de straniu nu ar suna, dar sărbătorile sunt de asemenea o perioadă excelentă a anului pentru a cumpăra o maşină nouă. Probabil ai văzut şi tu măcar odată diferite reclame cu tematică de sărbători, în care dealerii de maşini te îndeamnă să faci cumpărături şi să economiseşti la ocazii speciale. În cele mai multe cazuri, acele reclame spun adevărul, întrucât vânzările de sărbători pot oferi reduceri mai profunde, în comparaţie cu preţurile maşinilor pe tot restul anului. Astfel, cele mai potrivite sărbători pentru cumpărarea unei maşini sunt: Ajunul Anului Nou, Crăciunul, Vinerea Neagră, Ziua Muncii, precum şi altele.

Asigură-te că obţii cea mai bună rată de împrumut auto pentru viitoarea ta maşină!

Acum că ai aflat deja care este cea mai bună perioadă pentru cumpărarea unui automobil, urmează să meditezi şi asupra unei oferte bune de împrumut auto. După cum ai observat, am menţionat şi anterior că cel mai convenabil este să apelezi la un credit nebancar, care nu implică atât de multe documente sau dovezi de venit. Spre exemplu, specialiştii de la Zoom Credit te pot ajuta oricând ai nevoie, întrucât la ei ai parte de transparenţă, profesionalism şi cel mai important fără comisioane ascunse.

Ai posibilitatea să primești banii cash sau pe card, în aceeași zi. Poți să-i primești la oficiu sau să îi recepționezi pe un card bancar valabil. În acest fel, ești scutit de plimbările și de piedicile birocratice, atât de specifice instituțiilor bancare. Apropo, acum este perioada perfectă pentru achiziţionarea unei maşini, aşa că nu mai pierde timpul şi urmează-ţi visele!

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button