fbpx

Brandul HERBALIFE MOLDOVA, premiat cu 4 distincții la concursul MARCA COMERCIALĂ A ANULUI

Brandul HERBALIFE MOLDOVA a obținut 4 distincții la concursul MARCA COMERCIALĂ A ANULUI. Premiile au fost decernate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care s-a desfășurat pe 5 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gala a inclus ceremonia de premiere a câștigătorilor concursului „Marca Comercială a Anului”, organizată în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), precum și acordarea „Premiului pentru realizări în domeniul calității” pentru anul 2023.

Scopul evenimentului este de a evidenția și promova cele mai competitive mărci de pe piața locală, precum și companiile care au implementat cu succes noile standarde ale managementului calității, afirmându-se prin calitatea produselor și serviciilor, oferite atât pe piața națională, cât și internațională.

În cadrul concursului, compania HERBALIFE MOLDOVA, a obținut următoarele distincții:

🥇Medalie de Aur – MARCA ANULUI 2023, la nominalizarea „Inter”, categoria „Produse și servicii de sănătate și frumusețe”.

🥇 Medalie de Aur – nominalizarea APRECIEREA CONSUMATORULUI.  Premiu obținut de 2 ani consecutiv, ce demonstrează faptul că brandul Herbalife reușește, în continuare să construiască o relație autentică, loială și durabilă cu consumatorii săi și, prin intermediul Distribuitorilor, să ajute cât mai mulți oameni să adopte o nutriție echilibrată și un stil de viață activ și sănătos.

🏆 Premiul Mare – ZEIȚA CALITĂȚII. Acesta fiind unul dintre cele mai de prestigiu premii, care reprezintă o confirmare în plus a faptului că în centrul obiectivului companiei se află calitatea excepțională și siguranța produselor Herbalife.

🏆 Mercuriul de Aur  – la nominalizarea REBRANDING.  Premiu obținut în premieră în acest an. Compania Herbalife este despre parcurgerea unei transformări remarcabile continue, care, prin procesul de rebranding și-a redefinit identitatea vizuală, valorificând astfel notorietatea brandului, atât pe piața internațională, cât și pe cea locală.

„Distincțiile obținute în cadrul concursului, reprezintă recunoașterea excelenței și angajamentului constant al companiei  noastre în a oferi produse de înaltă calitate și servicii remarcabile. Iar succesul companiei se datorează, cu siguranță, performanței și dedicației distribuitorilor, clienților și a întregii echipe Herbalife.

Ne angajăm să rămânem fideli valorilor noastre și să continuăm să inovăm în domeniul nutriției, oferind consumatorilor noștri produse și servicii care să îi ajute să își atingă obiectivele de sănătate și wellness. Mulțumim comunității noastre pentru încredere și apreciere!”, a declarat Cristina Lefter, manager de țară Herbalife Moldova.

Despre Herbalife

Herbalife este o companie globală de sănătate și bunăstare, care își desfășoară activitatea de peste 40 de ani, în peste 90 de țări, iar în R. Moldova activează din 2012. Compania oferă o gamă largă de produse, bazate pe știință, inclusiv soluții pentru managementul greutății, suplimente și nutriție sportivă menite să susțină un stil de viață activ și sănătos. Produsele Herbalife sunt disponibile exclusiv prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife educați și instruiți, care promovează comunitatea, dezvoltarea personală și oportunitățile de afaceri, ce ajută consumatorii șă-și satisfacă nevoile, să prospere și să își atingă obiectivele.

​În centrul obiectivului companiei, se află angajamentul față de calitatea excepțională și siguranța produselor. Compania operează în cinci unități de inovație și producție la nivel global, iar la baza creării produslor Herbalife sunt peste 300 de oameni de știință și doctori în științe, angajați în 19 laboratoare active în întreaga lume.

www.herbalife.md | https://www.instagram.com/herbalifemoldova

https://www.facebook.com/HerbalifeMoldovaOfficial | Tel: 022 265 888

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button