fbpx

Alumni UPSHIFT și proiectele lor: Eco Rucsac Transformer

Milena Toporovschi a participat la programul UPSHIFT ediția 2022. Ea este una dintre câștigători, iar proiectul ei se numește Eco Rucsac Transformer.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pasionată de designul vestimentar încă de când era copil, Milena a știut imediat că proiectul ei pentru UPSHIFT va fi în această sferă.

Proiectul este un model de afacere socială care implică transformarea hainelor vechi în rucsacuri/genți eco multifuncționale. Pentru dezvoltare și implementare, Milena a câștigat finanțare în valoare de 21.000 de lei.

Ea a promovat activitatea online, iar mai apoi a organizat procesul de producere al torbițelor. Pe parcursul zilelor de program UPSHIFT, Milena spune ca a învățat numeroase informații utile. Pe lângă partea teoretică despre proiecte, ea a învățat să lucreze în echipă.

Mai multe detalii despre Milena și proiectul ei vezi în video de mai jos.

Dacă îți dorești și tu să faci parte din această aventură noi te așteptăm! Nu contează din ce parte a țării ești, important e să ai între 16 și 25 de ani. Înscrie-te aici până la data de 12 februarie și așteaptă veștile bune. De asemenea, nu uita să le dai de știre și prietenilor tăi, aventura va fi și mai distractivă așa. Dacă ai vreo întrebare sau vrei să afli mai multe detalii ne găsești pe pagina de Facebook UPSHIFT Moldova, pe pagina web a programului sau la numărul de telefon 069082882- Bogdan Iașan (manager de proiect). Inițiativa ta poate fi și o soluție pentru comunitate!

UPSHIFT este în acest an la a 5-a ediție. Programul este dezvoltat în conformitate cu o metodologie UNICEF, care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin intermediul antreprenoriatului social, pe calea formării și consolidării de competențe și abilități, precum și prin punerea la dispoziție a unor instrumente de dezvoltare economică. În Moldova acest program este implementat de TEKEDU, în parteneriat cu Ministerului Educației și Cercetării și cu susținerea financiară UNICEF Moldova!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button