fbpx

Albirea dentară – un moft sau o necesitate?

Toată lumea a auzit măcar o singură dată despre termenul de „zâmbet de la Hollywood” și, cel mai probabil, a văzut acest fenomen pe micile și marile ecrane. Actori de diferită talie afișează nonșalant un zâmbet de milioane, pe când noi, spectatorii, nu putem face altceva decât să invidiem în tăcere. Sau putem face? Răspunsul este afirmativ, deoarece avem la îndemână procedura de albire dentară. Am discutat cu specialiștii clinicii dentare Imperial Dent și am încercat să elucidăm dacă această procedură este un moft sau o necesitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Albirea dentară – o cheie a succesului în afaceri

Este demonstrat că oamenii de afaceri care se bucură de succes sunt cei care zâmbesc din tot sufletul. Prin urmare, albirea dinților este o dimensiune estetică de care depinde prima, dar și ultima impresie pe care o lași unui posibil client sau partener de afaceri. Acest lucru este cu atât mai important dacă activezi în sfera comunicării și trebuie să interacționezi zilnic cu zeci de oameni. Nu uita, zâmbetul tău poate fi mai eficient decât o carte de vizită înmânată la un meeting.

2. Albirea dinților – posibilitatea de a corecta urmările unei alimentații precare

Ești fumător convins sau nu-ți poți imagina viața fără câteva cafele tari pe zi? Păi atunci deja trebuie să te înscrii pentru un detartraj și o albire dentară, deoarece aceste obiceiuri afectează, în primul rând, smalțul dentar la nivel estetic și fiziologic. Totodată, în aceeași listă de obiceiuri alimentare precare se înscrie fast food-ul, băuturile carbogazoase și sucurile acidulate, care pot influența până la câteva nuanțe culoarea smalțului dentar. Respectiv, pe lângă igienizarea corespunzătoare, pentru a întoarce culoarea naturală a dintelui, se poate realiza o procedură profesionistă de albire a danturii.

3. Albirea danturii – o finalitate a procesului de realizare a implantului dentar sau după îndreptarea dinților

De regulă, pacienții care apelează la implanturi dentare ca metodă de suplinire a carențelor de dinți, finalizează întreaga procedură cu realizarea unei albiri a dinților. LA fel, după utilizarea unui aparat dentar, este benefic un detartraj și o înălbire, ca ultim retuș pentru o dantură de Hollywood. De ce se face acest lucru? Pentru a da o finalitate estetică, uniformă, omogenă întregii danturi, realizând o trece organică de la cei naturali la cei implantați.

Există câteva tipuri de albire profesionistă a dinților, pe care medicul stomatolog (în special într-o clinică bine dotată din Chișinău) ți le poate propune:

  • Albirea în oficiu oferă un rezultat rapid si un confort pacientului. Doar cateva în vizite vor schimba vizibil nuanța danturii.
  • Albirea la domiciliu cu gutiere individuale este metoda ideală în cazul lipsei de timp. Pot fi folosite in conditii de casă, efectul de albire fiind practic acelasi

Indiferent de tipul de albire dentară pe care îl alegi, asigură-te că mergi doar pe mâna specialiștilor calificați, care îți vor recupera zâmbetul și o vor face cu diligență, utilizând metode inovative, care nu îți vor afecta pe termen lung dantura. Clinica Imperial Dent (localizată în Chișinău, regiunea Botanica) este alături de tine în această misiune și îți oferă tratament de albire dentară de ultimă generație.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button