fbpx

Activează Factura prin E-mail! Achită online, economisește timp și rămâi în siguranță

Moldtelecom optează pentru un viitor mai sigur! Intră cu dreptul în anul 2021, iar pentru că am avut cu toții un an plin de limitări și am fost nevoiți să sporim măsurile de siguranță, de pe 1 ianuarie 2021 factura pentru servicii este înlocuită cu factura electronică pentru abonații de Internet fix și telefonie mobilă, iar din 3 martie 2021 – pentru abonații de telefonie fixă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Serviciul oferă tuturor abonaților posibilitatea de a achita în siguranță serviciile prestate de companie. Factura prin E-mail de la Moldtelecom îți economisește timp, pentru că achitările se realizează direct cu cardul de plată, nefiind necesară retragerea preventivă a numerarului. Este comod și rapid, iar cel mai important – scade nivelul de risc în perioada pandemică.

Un alt avantaj al serviciului Factura prin E-mail este reducerea timpului și securizarea procesului de primire a facturii, ceea ce oferă acces rapid la informațiile din chitanță direct din căsuța poștală, oriunde ai fi. Totodată, prin faptul că toate facturile Moldtelecom vor fi stocate în variantă electronică, se va contribui, împreună cu abonații, la rezolvarea unei probleme majore – protejarea naturii și a mediului înconjurător!

Veștile frumoase nu se termină aici. Activarea serviciului Factura prin E-mail poate fi făcută la distanță prin următoarele metode:

  • Direct din aplicația mobilă MyMoldtelecom;
  • expediind un SMS gratuit la numărul 100, cu codul 43 spațiu 1;
  • completând o cerere online, printr-un formular special pe moldtelecom.md/Factura-prin-email.

După activarea serviciului ai mai multe modalități de achitare:

  • Aplicația MyMoldtelecom;
  • online Banking;
  • terminale de plăți electronice;
  • bancomate;
  • online (rubrica „Reîncărcare cont”);
  • puncte de vânzare Moldtelecom;
  • cartele de reîncărcare (pentru Unite).

Viitorul este în mâinile fiecăruia.
Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate, vă mulțumește pentru că sunteți alături de companie și că dorește An Nou mai bun, unde vom fi cu toții în siguranță.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button