fbpx

Voronin declară că a cântat la nunta lui Șor. „M-am întâlnit dimineața cu Nikolai Baskov”

Vladimir Voronin declară că a cântat la nunta lui Ilan Șor. Afirmația a fost făcută în studioul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, menționând că în dimineața nunții s-a întâlnit cu artistul rus Nikolai Baskov.

Potrivit fostului președinte, anume Baskov l-ar fi convins să meargă la ceremonie. Mai mult, cântărețul a fost cel care i-a propus să cânte împreună cu el la eveniment.

„Și eu am fost la nunta lui Șor. S-a vorbit de câte ori. (…) M-am dus pentru că m-am întâlnit în aceeași zi cu Nikolai Baskov. El mă întreabă: Vei fi la nuntă? Zic: M-au invitat. Nu știu. E sub semn de întrebare. A zis să mergem, să cântăm împreună, că va fi interesant (…) Demult îl cunosc. De când era tânăr de tot”, și-a amintit Voronin, menționând că a cântat împreună cu artistul.

Nunta lui Ilan Șor și a artistei din Rusia Jasmin a avut loc în toamna anului 2011 la Palatul Republicii. La eveniment s-au adunat zeci de celebrități din Rusia, dar și politicieni care activau în acea perioadă în Republica Moldova, printre care se numără și ex-președintele Igor Dodon.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button