fbpx

Vom avea parte de mai multe aventuri? Ar putea fi lansată o cursă de tren care să unească Iașiul, Chișinăul și Odesa

Ar putea fi lansată o cursă de tren care să unească Iașiul, Chișinăul și Odesa. Conform NordNews, subiectul a fost discutat la Iași, de Ziua Internațională a Turismului, marcată pe 27 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Elenei Cisteakova, vicepreședinta Asociației Turiștilor din Moldova, cei care vin de la Odesa la Chișinău pentru câteva zile, pot să descopere Republica Moldova, apoi să meargă la Iași. Suma necesară pentru cursă se va stabili în funcție de cazare, numărul de turiști și spațiile care urmează a fi vizitate/

La rândul său, primarul de Iași, Mihai Chirica, a punctat că această colaborare este încă un pas al Republicii Moldova spre Uniunea Europeană. Conform lui, „e timpul să simțim pulsul Europei”.

„E timpul să înțelegeți unde vreți să ajungeți, și asta se va putea face și pe baza unor legături directe între orașele mari ale României și ale noastre împreună, atunci când vorbesc despre România și Republica Moldova”, a spus Chirica. Conform sursei citate, cursa ar putea fi lansată la sfârșitul acestui an.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button