fbpx

Viorica Dumbrăveanu, în continuare consiliera Zinaidei Greceanîi, chiar dacă face parte din partidul lui Ion Chicu

Fosta șefă de la Sănătate, Viorica Dumbrăveanu, este, în continuare, consiliera președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Se întâmplă în contextul în care Dumbrăveanu face parte, de curând, din partidul creat de ex-premierul Chicu. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dumbrăveanu explică situația prin faptul că nu face parte din echipa partidului socialiștilor, ci este responsabilă de domeniul social, în cabinetul președintei Legislativului.

„În momentul în care m-am lansat politic eu am informat-o despre această nouă platformă pe care voi activa. Eu nu fac parte din PSRM, eu fac parte din cabinetul doamnei președinte și conform domeniului de competență sunt responsabilă de domeniul social”, a declarat Viorica Dumbrăveanu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că, fostul premier Ion Chicu, a anunțat că-și lansează propria formațiune politică: Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

Din formațiune fac parte mai multe persoane cunoscute ca fostul ministru al Economiei Anatol Usatîi, ex-șefa de la Sănătate Viorica Dumbrăveanu, secretara generală a Guvernului, Lilia Ianconi, dar și  alți șefi de direcții sau instituții guvernamentale.

Citește și: Partidul lui Chicu va participa la alegerile parlamentare anticipate. Declarațiile făcute de Dumbrăveanu

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button