fbpx

video | Ziua Națională a Rusiei, marcată de deputați asociați cu Ilan Șor la Ambasada din Chișinău

Mai mulți deputați din opoziție au fost surprinși de jurnaliști, pe 12 iunie, la Ambasada Federației Ruse de la Chișinău. Politicienii ar fi fost invitați la un eveniment dedicat Zilei naționale a Federației Ruse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre cei care au mers la Ambasada Rusiei pentru a felicita misiunea diplomatică cu această sărbătoare este fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, deputatul Marina Tauber, bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, Reghina Apostolova, deputatul Bogdan Țîrdea, dar și fostul prim-ministru al R. Moldova, Vasile Tarlev.

De menționat că Tauber a venit la recepție având atârnată în piept medalia „Ordinul Prieteniei”, care i-a fost acordată recent de Vladimir Putin.

Întrebată cine se face vinovat de războiul din Ucraina, Tauber a răspuns: „Eu nu sunt la examen, cred că de acest conflict armat e vinovată Ucraina și SUA”.

La sediul Ambasadei Federației Ruse din Chișinău ar fi venit și fostul președinte Igor Dodon, dar și liderul separatist Vadim Krasnoselski. Aceștia însă au intrat pe teritoriul misiunii diplomatice cu mașini cu geamurile fumurii.

Video AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button