fbpx

video | Un medic din Rusia, emigrat la noi în țară, uimit de libertatea moldovenilor. „Pentru mine a fost un șoc”

Un medic din Rusia, stabilit în Republica Moldova, a rămas uimit de libertatea de care se bucură cetățenii noștri. Într-un video postat pe TikTok, acesta povestește despre sărbătorea națională Ziua Independenței. S-a arătat șocat că nu a fost suspus controlului de oamenii legii, odată intrat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), dar și de faptul că conducerea țării a stat alături și a vorbit cu oamenii aflați la eveniment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am rămas uimit pe cât de liber este totul. Când am ajuns acolo credeam că o să fie totul îngrădit, o să stea poliția, mașini care transportă persoanele reținute, câini, o să verifice gențile. Nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Mă uitam straniu, credeam că cineva totuși trebuie să controleze.

Când am intrat în piață, mă gândeam unde să stau, de obicei sunt anumite locuri pentru diferiți oameni. Aici, însă, toți se apropie de scenă. Stăteam acolo unde vroiam. Este atât de plăcut. Președintele, premierul, președintele Parlamentului, deputații, după discurs, au coborât de pe scenă și au stat cu noi în rând, urmărind concertul. După asta au vorbit cu oamenii. Pentru mine a fost un șoc. Multă lume nu apreciază acest lucru”, a spus medicul.

Articole asemănătoare

Back to top button