fbpx

video | Un filmuleț pe TikTok i-ar putea costa scump. Trei tineri sunt căutați de poliție pentru huliganism

Trei tineri s-au filmat în timp ce săreau pe una dintre aripile avionului care stă în fața Aeroportului Chișinău. Aceștia ar fi înregistrat materialul pentru a-l încărca pe TikTok.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filmulețul a fost distribuit și pe Facebook, unde a adunat mii de reacții negative. De asemenea, fapta tinerilor a ajuns și în vizorul poliției care s-a autosesizat și acum îi caută pe cei trei protagoniști.

„Cu privire la imaginile apărute, poliția s-a autosesizat, urmează să fie întreprinse toate măsurile în identificarea tinerilor din imagine și stabilirea tuturor circumstanțelor, în cazul in care se va stabili că sunt minori, la răspundere contravențională vor fi atrași părinții.

Dacă au atins vârsta majoratului aceștia vor fi sancționați contravențional pentru huliganism nu prea grav”, a declarat pentru ZUGO ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Conform prevederilor Codului penal al Republicii Moldova, huliganismul se pedepsește cu amendă în mărime de la 550 la 1050 unităţi convenţionale, adică de la 27.500 la 52.500 de lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la trei ani.

Back to top button