fbpx

video | Un bărbat și-a amenajat un pat în fața MAI și spune că va sta acolo până va fi primit în audiență de ministră

Protest neobișnuit în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. De aseară, un bărbat din Cahul și-a amenajat un pat în fața instituției și spune că va sta acolo până când va fi primit în audiență de ministra Ana Revenco. Bărbatul spune că a fost victima unor escrocherii și este nemulțumit că oamenii legii nu vor să audă despre problemele sale, scrie tv8.md. La rândul lor, reprezentanții Ministerului de Interne declară că, luna trecută, persoană a fost deja primită în audiență, iar cererea sa a fost transmisă către Procuratura din Cahul.

Bărbatul, originar din satul Zîrnești, raionul Cahul și-a amenajat un pat, încă de marți seara, în fața Ministerului de Interne. După spusele lui, unul dintre angajații instituției i-a dat asigurări că miercuri va fi primit în audiență de către ministra, Ana Revenco, așa că peste noapte, el a plecat să doarmă la gară. Miercuri dimineață, însă, a revenit și și-a reluat protestul, dar nu a fost primit în audiență. Prin urmare, deși are probleme de sănătate, el spune că, în noaptea de miercuri spre joi, vă rămâne în fața Ministerului. Și tot așa – până va fi auzit.

„Iaca acum am băut pastilele și o să văd cum va fi. Zahărul – 28. Închipuiți-vă că eu pot să cad în comă și să mor în seara asta, aici. Dar ce e de făcut, doamnă? Dacă nu ești auzit de instituțiile statului, care sunt obligate să te asculte”.

Bărbatul este nemulțumit și spune că a fost victima unei escrocherii. Potrivit lui, două bănci comerciale din țară i-au sustras sume mari de bani de pe conturile bancare, iar dosarul deschis pe acest caz a fost clasat, la scurt timp. El mai spune că, deși au trecut 10 ani de atunci, el așa și nu a mai reușit să-și rezolve problema. Iar astăzi, protestează pentru că nu este primit în audiență de ministra de Interne și nici de Procurorul General.

„Am scris la adresa miniștrilor și foștilor și actualilor peste 200 de cereri. Nici una nu a fost analizată pentru acordarea audienței”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button