fbpx

video | Un bărbat, imobilizat și reținut după ce ar fi vândut nuci pe stradă. Cum explică poliția cele întâmplate?

În contextul unor imagini video, apărute pe rețelele de socializare și sursele mass-media, unde doi polițiști imobilizează un bărbat, Poliția Capitalei a venit cu anumite precizări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 14 august, pe bd. Moscovei al sectorului Râșcani, polițiștii – fiind implicați în serviciu la măsurile de profilaxie și combaterea comerțului neautorizat stadal – au observat un bărbat care, împreună cu soția și un copil minor, comercializau nuci.

Forțele de ordine susțin că s-au apropiat și de câteva ori i-au preîntâmpinat pe cei doi soți că este interzis comerțul în stradă, recomandându-le să-și vândă marfa în locuri special amenajate.

La rândul său, spun oamenii legii, bărbatul a manifestat un comportament neadecvat și nu s-a supus cerințelor legale ale polițiștilor, numindu-i cu cuvinte necenzurate și îmbrâncindu-i.

Astfel, bărbatul a fost imobilizat și condus la sectorul de poliție, pentru documentare. El a fost sancționat contravențional pentru „Desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător”, care se pedepsește cu o amendă de la 1500 la 4500 de lei, dar și pentru „Nesubordonarea cu rea-voinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept”.

Materialul urmează a fi transmis, după competență, în instanța de judecată pentru a se expune.

Articole asemănătoare

Back to top button