fbpx

video | „Tata s-a așezat băut la volan și nu a mai venit acasă”. Oamenii legii au lansat un nou spot emoționant pentru a preveni șofatul în stare de ebrietate

În contextul marcării Zilei Mondiale a Comemorării Victimelor Traficului Rutier, Inspectoratul Național de Probațiune a venit cu îndemn pentru toți șoferii prin intermediul unui spot emoționant. Oamenii legii au rugat șoferii să nu conducă dacă au servit băuturi spirtoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Inspectoratul Național de Probațiune vine cu un îndemn către toți tinerii, toți părinții, toți șoferii, către toți! Nimic nu e mai important decât viața. Nimic nu e mai important ca viața și integritatea celor dragi. Azi și acum alăturați-vă îndemnului nostru”, au scris ofițerii în descrierea producției.

Conform scenariului, protagonistul filmulețului a stat cu prietenii, iar mai apoi intenționa să se urce la volan pentru că „are cumătru la Poliție”. Planurile sale însă au fost date peste cap de un copil care s-a apropiat de el la parcare și i-a cerut câțiva lei.

Vedeți mai jos spotul și nu urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice.

Articole asemănătoare

Back to top button