fbpx

video | Susținătorii Partidului ȘOR, adunați în fața Curții de Apel pentru a le susține pe Tauber și Apostolova: Victorie!

Sute de susținători ai Partidului ȘOR s-au adunat în fața Curții de Apel Chișinău, acolo unde judecătorii urmează să examineze recursul procurorilor anticorupţie privind măsurile privative de libertate aplicate de Judecătoria Chişinău, în privinţa deputatelor Marina Tauber (arest la domiciliu) şi Reghina Apostolova (control judiciar).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii au venit să le susțină pe cele două membre ale Parlamentului, scandând „Victorie” și „Libertate”. În fața mulțimii a ținut un discurs însăși Marina Tauber, care a declarat că va transmite astăzi judecătorilor pașaportul său diplomatic, pentru a demonstra astfel că nu are nevoie de acest document și că nu îi este frică de nimic.

Și candidatul pentru șefia Primăriei orașului Orhei, Pavel Verejanu, a venit în fața oamenilor pentru a-și arăta susținerea pentru cele două deputate. El a spus că membrii Partidului ȘOR, mai ales liderul formațiunii, Ilan Șor, sunt persecutați, dar și-a arătat convingerea că vor învinge în lupta cu justiția moldovenească, făcând apel la instituțiile internaționale să se sesizeze în privința încălcării drepturilor omului.

Articole asemănătoare

Back to top button