fbpx

video | „Știu cine a făcut asta”: Agricultorul a cărui mașini au fost incendiate vorbește despre incident

Mihail Bobicov, agricultorul a cărui mașini au fost incendiate în noaptea zilei de 17 decembrie afirmă că știe cine este făptașul. Totuși, recunoaște că nu are dovezi în acest sens. Bărbatul a povestit pentru „Democrația Acasă” cum ar fi decurs lucrurile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am auzit zgomot, am ieșit afară și am văzut că deja erau stinse mașinile. Ulterior, am văzut imaginile de pe camere că o persoană necunoscută a venit, a turnat benzină și a aprins mașina”, a declarat Bobicov.

„Eu nu am dușmani în afară de corupții și hoții care se tem de patronii lor. Dovezii nu am și posibil că nici nu voi găsi, dar eu știu cine asta a făcut”, a mai adăugat bărbatul.

Contactați de ZUGO, oamenii legii afirmă că nu a fost stabilită cauza incendiului, încă. Momentan, sunt efectuate acțiuni de urmărire penală în contextul stabilirii tuturor circumstanțelor ale cazului.

Amintim că în dimineața zilei de 18 decembrie deputatul PAS Sergiu Litvinenco a anunțat despre incdendierea a două mașini care aparțin unui agricultor. Parlamentarul a punctat faptul că nu crede că izbucnirea flăcărilor este o întâmplare.

Citește și: Mașinile unui agricultor, incendiate. Litvinenco: Nu cred că e o întâmplare, persoana protesta în primele rânduri

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button