fbpx

video | Mașinile unui agricultor, incendiate. Litvinenco: Nu cred că e o întâmplare, persoana protesta în primele rânduri

Mașinile unui agricultor ar fi fost incendiate. Despre această întâmplare a vorbit deputatul PAS Sergiu Litvinenco, care a subliniat că proprietarul vehiculelor este participant la protestele care au loc în centrul capitalei. Mai mult, Litvinenco a punctat faptul că nu crede că izbucnirea flăcărilor este o întâmplare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În această noapte, au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din Căușeni și unul dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor. Nu cred că totul ar fi o întâmplare și nu ar avea scopul intimidării”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Litvinenco a menționat că va cere o anchetă privind acest caz.

„Pe de altă parte, se pare că revenim la practica anilor 90′ când raketul și bandiții dădeau foc la case și mașini și umblau cu fierul de călcat pentru a-și impune opiniile. Voi cere o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz. Mai ales că momentul incendiului a fost surprins de camerele video din preajmă”, a mai scris Litvinenco.

Deocamdată, autoritățile nu au venit cu detalii pe marginea acestui caz.

Amintim că miercuri, 16 decembrie, agricultorii au venit în fața Legislativului și intenționau să urce pe scările din fața clădirii cu tractoarele.

La fața locului au avut loc mai multe îmbrânceli, iar oamenii legii au folosit gaze lacrimogene.

Agricultorii și fermierii protestează de câteva săptămâni împotriva mai multor măsuri bugetar-fiscale propuse de autorități și împotriva majorării TVA care, spun ei, le va afecta activitatea. Totodată, ei solicită compensațiile promise pentru culturile de grupa a doua, compromise de secetă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button