fbpx

video | Șofer surprins aruncând gunoiul pe marginea drumului, la Băcioi. Pedeapsa pe care o riscă

Un șofer a fost surprins aruncându-și mizeria din portbagajul mașinii pe marginea drumului. Incidentul s-a petrecut marți, 29 iunie, în comuna Băcioi din municipiul Chișinău. Despre asta a anunțat primarul localității, Ilie Leahu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu voi accepta un asemenea comportament degradant în comuna Băcioi. Persoana a fost identificată, este locuitor al municipiului Chișinău și este citat la Sectorul de Poliție nr.7 Băcioi, unde urmează să dea explicații și să fie sancționat conform prevederilor legale. Totodată, îndemn toți locuitorii să fie vigilenți față de asemenea personaje și să-i reclameze autorităților (Primăria; Poliția), ca să radiem asemenea primitivism din localitatea noastră”, scrie edilul Băcioiului pe pagina sa de Facebook.

Solicitată de ZUGO, ofițere de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că autoritățile au fost sesizate, iar șoferul a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani. Băiatul a a fost citat pentru audieri.

Conform legii, o asemenea încălcare se sancţionează cu amendă de la 18 la 36 de unităţi convenţionale (de la 900 la 1800 lei) aplicată persoanei fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

Articole asemănătoare

Back to top button