fbpx

video | Și-ar fi putut „aproviziona” buzunarul cu 25.000 de lei, însă nu a fost să fie. Un bărbat, reținut pentru circulaţie ilegală a drogurilor

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație ai Direcției de Poliție din mun. Chișinău, pentru „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative, astfel activitatea ilicită a bărbatului a fost documentată de forțele de ordine timp de o lună de zile. Pe 19 noiembrie, acesta a fost reținut în curtea unui bloc de locuit de pe bd. Moscova.

Suspectul a fost escortat la inspectorat, unde asupra sa au fost depistate 37 de pachetele zip-lock în care se afla o substanță albă cristalizată, un cântar de scara mică, seringi cu lichid și tuburi din plastic care servesc consumului de droguri.

Atât obiectele, cât și pachețelele depistate au fost ridicate, sigilate și transmise la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării. În cazul în care reușea să comercializeze pachețelele cu substanță albă cristalizată, ar fi obținut un profit în sumă de 25.000 de lei.

Conform legislației în vigoare, suspectul riscă închisoare pe un termen de la un an la șase ani. Totodată, sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button