fbpx

video | „S-a schimbat mult în timp, mai ales după nașterea Magdei”. Andrei Bolocan, despre relația cu fetele Natei Albot

De curând, Andrei Bolocan a vorbit în cadrul unui interviu oferit lui Dorin Galben, despre relația pe care o are cu fetele Natei Albot din prima căsnicie. Acesta a recunoscut că a suferit mai multe schimbări de-a lungul timpului și că s-a schimbat după apariția primului copil al cuplului, Magda.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Când le-am cunoscut Eva și Sonia aveau 6 și 4 ani. Relația noastră s-a schimbat mult în timp, mai ales după nașterea Magdei (primul copil al Natei și a lui Andrei). Aveam perioade atunci când îi spuneam Natei că probabil a venit o ființă care a venit să ocupe un loc sau un gol din inimă și eu am devenit mai distant și mai rece cu fetele mai mari. În timp am înțeles că n-ar trebui să fac din asta o tradiție pentru că ele fac parte din armonia casei.

Am recunoscut Natei și sunt gata să le recunsoc și fetelor și adesea noi avem aceste discuții gen „cum s-a întâmplat sau ai uitat să faci ceva din ceea ce ai promis să faci în casă”. Mie mi se pare important ca părinții din familiile mixte să-și recunoască o oarecare incapacitate emoțională de a simți la fel.

Eu nu am reușit să dezvolt o relație cu fetele mai mari, pentru că din start fetele când erau mai mici întrebau: „Da cine e Andrei? Tatăl numărul doi?”, dar Andrei este Andrei. Tatăl este numai unul și este numărul unu. Am preferat ca relația lor să fie dezvoltată așa cum este și până acum, dar la cât de frumos sunt felicitat de ziua tatălui de fetele Natei, nu mă pot simți ignorat”

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button