fbpx

video| Prezentarea proiectului de construcție a unui nou cartier modern de locuit la Orhei

Pavel Verejanu, primarul Orheiului, alături de Ilan Șor, a prezentat proiectul unui nou cartier al municipiului. Pentru Moldova evenimentul reprezintă o premieră după ultimii 30 de ani, perioadă în care nu au fost în care în centrele raionale nu au apărut noi sectoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficialii au prezentat proiectul chiar pe locul unde ar urma să fie construit cartierul. Primarul a menționat că denumirea sectorului va fi decisă după ce se vor realiza consultări cu orășenii.

La rândul său, liderul formațiunii, Ilan Șor, a precizat că a crescut cererea de procurare a locuințelor, dar și dorința oamenilor de a locui la Orhei. Așadar, potrivit deputatului, a apărut necesitatea creării unui nou sector. Aici vor fi amplasate un hypermarket, o piață, dar și alte obiective importante.

Echipa Partidului Șor, care se află în fruntea localității, afirmă că orașul ar putea deveni în câțiva ani cel mai mare din Moldova ca număr de populație. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Ilan Șor, de hramul Orheiului.

Atunci, edilul le-a promis cetățenilor că va munci pentru a face orașul mai frumos, iar președintele raionului, Dinu Țurcanu, afirma că „timp de cinci ani orașul Orhei a devenit un simbol al renașterii, al credinței”.

Articole asemănătoare

Back to top button