fbpx

video | Poliția de Frontieră întreprinde măsuri pentru a preveni „importul” coronavirusului. Ce verificări suplimentare sunt efectuate la Aeroport?

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova întreprinde măsuri pentru a preveni „importul” coronavirusului în țara noastră. Toți pasagerii trec prin trei filtre, iar dacă cineva dintre ei prezintă simptome ale bolii, acesta este imediat izolat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipa ZUGO a vizitat astăzi Aeroportul, imediat după ce la Chișinău a aterizat avionul de la Milano. Responsabilii ne-au relatat că oamenii trec printr-un termoscaner care se află în sală, iar ulterior sunt verificați cu al doilea scaner și li se măsoară febra. La fel, și bagajele pasagerilor sunt dezinfectate.

Imediat ce sunt depistați pasageri bolnavi, se solicită ambulanța. Până la venirea medicilor, aceștia sunt izolați într-o cameră special amenajată, dotată cu pat și baie, dar și menținută într-o stare sanitară corespunzătoare. Doctorii transportă pacienții la spitalul Toma Ciorbă, iar în urma investigațiilor se întreprind măsurile necesare de tratament.

Dacă unii dintre călători au fost calmi și au avut răbdare să treacă procedurile de control, alții s-au arătat indignați de rigorile impuse, dar și de faptul că au fost nevoiți să acorde mai mult timp pentru acestea.

Articole asemănătoare

Back to top button