fbpx

video | Peste 60 de șoferi, prinși băuți la volan, în ultimul weekend. Unul dintre ei, în stare avansată de ebrietate

Polițiștii de patrulare au documentat, în intervalul 1-3 mai, mii de abateri de la legislație, cea mai gravă încălcare fiind depășirea limitei de viteză – peste 860 de cazuri. Mai mult, oamenii legii au tras pe drepta 67 de șoferi care și-au permis să urce la volan în stare de ebrietate. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre șoferii documentați avea o concetrație de alcool de 1,40 mg/l. Acesta a fost depistat la volanul mașinii personale, luni în jurul orei 12:00 pe strada Decebal din orașul Ungheni.

Bărbatul de 44 de ani se afla în stare de ebrietate avansată și nu avea asupra sa permisul de conducere pentru că a fost ridicat anterior din cauza că s-a aflat băut la volan.

În  perioada 1-3 mai, au fost înregistrate 19 accidente rutiere soldate cu 27 de persoane traumatizate, fără persoane decedate.

În comparație cu anul precedent, numărul accidentelor rutiere a crescut. În 2020, au fost înregistrate 13 accidente rutiere, soldate cu două decese și 13 oameni traumatizați, iar în 2019 au avut loc 34 de accidente, în urma cărora au decedat șae oameni, iar 45 au fost traumatizați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button