fbpx

video | Persoană dată în căutare pentru comiterea unui omor în 2019, găsită la Ialoveni

Un bărbat dat în căutare în anul 2019, după ce a omorât în bătaie o persoană de 66 de ani, a fost găsit și reținut în raionul Ialoveni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În luna martie a anului 2019, agresorul de 41 de ani a luat la bătaie victima pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. În urma leziunilor provocate, bărbatul de 66 de ani a decedat la spital.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru ,,vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care care a dus la decesul victimei”, ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 10 la 12 ani.

Ulterior, bărbatul se eschiva să se prezinte în fața organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana.

Astfel, în urma a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine,  individul a fost reținut într-o localitate din raionul Ialoveni. Judecătoria Chișinău sediul Ciocana, a emis pe numele bărbatului mandat de arest pentru 30 zile.

Articole asemănătoare

Back to top button