fbpx

video | Pentru o „explozie” de nervi ar putea sta după gratii până la 10 ani. Un tânăr din Leova, surprins cum lovește un bărbat în plină stradă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Leova, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui huliganism și o vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani a fost alertat pe data de 25 ianuarie, de către un trecător, comunicând că pe strada Ceucari, un bărbat s-ar fi aflat la sol în stare inconștientă. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, totodată fiind solicitat și un echipaj medical.

La locul faptei, în urma unui șir de măsuri întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, a fost stabilită identitatea victimei, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a capitalei. Acesta a fost preluat de medici în stare gravă.

Totodată, în urma cercetărilor, în preajmă au fost depistate camere de supraveghere, iar imaginile au fost ridicate de polițiști. În acest context, a fost identificat și reținut făptașul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale el și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla pe strada Ceucari, împreună cu fratele său, între el și victimă s-a iscat un conflict, iar ulterior a lovit victima în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. Tânărul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

Actualmente el este cercetat penal pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button