fbpx

video | Parcul „OrheiLand” dă start sezonului de vară. Când își redeschide porțile

„OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, își redeschide porțile și dă startul sezonului de vară. Evenimentul va avea loc duminică, 6 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Intrarea în parcul de distracții, accesul la caruseluri și la toate atracțiile sunt fără plată. Potrivit administrației, „OrheiLand” va asigura toate măsurile sanitare împotriva COVID-19.

Amintim că „OrheiLand” a fost inaugurat în 1 iunie 2018. Parcul este dotat cu caruseluri unice în țară și regiune, inclusiv un roller coaster de tip american, cu zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă pentru copii. Mai mult, în centrul parcului se află un havuz muzical. Tinerii și adulții se pot odihni în spațiile verzi, precum și la un teren de bowling.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button