fbpx

video | O femeie din capitală, atacată și jefuită în timp ce se întorcea seara acasă. Momentul în care presupusul hoț își urmărește victima

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din raionul Ungheni, a fost reținut de către ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru comiterea unui jaf stradal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați în seara de 22 decembrie curent despre faptul că o femeie a fost agresată și deposedată de telefonul mobil.

La locul faptei forțele de ordine au fost întâmpinate de victima în vârstă de 33 ani, care a comunicat că, în timp ce se deplasa pe str. Mircea cel Bătrân spre domiciliu, de ea s-a apropiat o persoană necunoscută.

Individul ar fi agresat-o fizic și a deposedat-o de telefonul mobil de model „Samsung”, în valoare de 4000 de lei, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, făptașul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat, unde și-a recunoscut vinovăția, telefonul fiind depistat la el. Este de menționat că individul a fost judecat anterior pentru diverse infracțiuni.

Bărbatul riscă închisoare pe un termen de la cinci la șapte ani. Actualmente, acesta se află în izolatorul de detenție provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button