fbpx

video | Momentul în care salvatorii scot de sub dărâmături victimele exploziei de la Sîngerei. Trei butelii de gaz, evacuate de printre ruine

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) informează că în timp ce căutat sinistrații după explozia de la Sîngerei, salvatorii au evacuat de printre ruine trei butelii de gaz de tip propan-butan. Versiunea preliminară potrivit căreia s-a produs deflagrația este scurgerea substanței periculoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform investigațiilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că locuința era alimentată termic de o coloană alimentată cu gaze naturale. În continuare, specialiștii lucrează la fața locului pentru elucidarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs explozia.

Amintim că, marți seara, la Sîngerei a izbucnit o explozie puternică. Pentru lucrările complexe de salvare și deblocare a persoanelor rămase printre ruine au fost mobilizați 74 de angajați ai IGSU, care au intervenit cu 20 de unități de tehnică.

Salvatorii au desfășurat contra cronometru operațiunea, fiind salvați o femei de 61 de ani și un bărbat de 68 de ani. Din păcate, ulterior, un alt bărbat a fost găsit fără suflare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button