fbpx

video | Momentul în care mascații intervin pentru a salva copiii luați ostatici la Anenii Noi. Individul ar fi înjunghiat o persoană

Momentul în care mascații intervin pentru a salva copiii luați ostatici la Anenii Noi a fost filmat de martori. Deschide.md a publicat secvența video din care observăm că la fața locului s-au auzit focuri de armă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, conform sursei citate, atunci când a luat ostaticii, bărbatul i-ar fi aplicat nașei sale o plagă în regiunea gâtului. De asemenea, la fața locului au fost prezenți ministrul Pavel Voicu și șeful Poliției – Sergiu Paiu. Cei doi ar fi încercat să ducă tratative cu presupusul agresor.

Precizăm că, în această dimineață, în jurul orei 06:00, oamenii legii au fost alertați de o femeie care le-a comunicat că finul ei ar fi luat drept ostatici membrii familiei, amenințând fosta soție cu moartea copiilor dacă nu se întoarce la el.

Micuții de 1, 4 și 7 ani au fost salvați doar după intervenția mascaților. Aceștia primesc consiliere din partea specialiștilor și se află în afara oricărui pericol. În același timp, individul a fost imobilizat și reținut.

Articole asemănătoare

Back to top button