fbpx

video | Marina Tauber candidează la funcția de primar la Bălți: „Voi dezvolta acest oraș frumos pentru a-l readuce la loc de cinste”

Partidul „ȘOR” a desemnat-o pe Marina Tauber în calitate de candidat pentru funcția de primar al orașului Bălți. Parlamentara a depus, cu puțin timp în urmă, actele pentru înregistrarea în cursa electorală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o declarație făcută presei, Tauber a declarat că orașul Bălți are un potențial uriaș și dispune de cea mai valoroasă resursă – mulți oameni frumoși, care-și iubesc sincer orașul.

„Având un asemenea potențial, nimic nu ne poate împiedica să facem chiar mai mult decât ne propunem. Voi dezvolta acest oraș frumos, pentru a-l readuce la loc de cinste, acolo unde merită. Pentru că oamenii din Bălți merită mai mult! Mai mult respect, mai mult confort , mai multă bunăstare”, a declarat Marina Tauber.

Candidatul Partidului „ȘOR” a mai adăugat că nu vine la Bălți pentru a face politică sau pentru a folosi orașul ca pe o pistă de lansare în politica mare.

„Eu am gustat deja din marea politică. Eu nu vă voi abandona, aveți cuvântul meu. Vă promit că îmi voi duce mandatul la bun sfârșit și voi îndeplini tot ce vă promit. Vom reconstrui drumurile, vom moderniza orașul, vom amenaja parcurile, vom renova spitalele, școlile și grădinițele. Vom transforma Bălțiul într-un oraș curat, dezvoltat și sigur. Va fi un oraș exemplu. Am susținerea celei mai mari și mai bine organizate echipe, care a îndeplinit întotdeauna tot ce și-a propus. Marele nostru atu este că noi ne ținem de cuvânt”, a conchis Marină Tauber.

Marina Tauber este în prezent deputat în Parlament, aleasă pe lista Partidului „Șor”, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Ea este la al doilea mandat de deputat, după ce la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 a câștigat detașat în circumscripția 19 Ivancea.

Înainte de a deveni deputat, Tauber a deținut funcția de primar al comunei Jora de Mijloc, alegeri pe care, de asemenea, le-a câștigat cu un scor zdrobitor, de peste 61 de procente. Tauber a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, obținând diplomă de licență în 2011 și diplomă de master în 2013. În perioada 2013-2016 a făcut masterat în științe politice la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. Din 2016, Tauber este vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

În cursa electorală pentru fotoliul de primar de la Bălți s-au mai înscris Cristian Rizea, Boris Marcoci, Arina Spătaru, Alexandr Nesterovschi, Nicolai Grigorișin, Maxim Burduja și Ion Straciuc.

Amintim că scrutinul din Bălți are loc după ce Renato Usatîi a demisionat din funcția de primar, la scurt timp după ce nu a trecut pragul electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button