fbpx

video | Mandatul de primar al lui Ion Ceban a fost validat. Ce face acesta în prima zi de muncă?

Mandatul de primar al capitalei, câștigat de Ion Ceban la alegerile locale de pe 3 noiembrie 2019, a fost validat ieri de către magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani. Acesta a fost întâmpinat azi la Primărie de Adrian Talmaci care până acum a exercitat interimatul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ion Ceban și-a salutat angajații și a spus că mâine, 13 noiembrie, va organiza o ședință operativă.

„Mâine va avea loc prima ședință. Voi lucra cu fiecare consilier, deja am primit asigurări că proiectele vor fi susținute”, a declarat Ion Ceban.

După validarea mandatului, socialistul a declarat: „La Primărie, cel mai probabil o să merg mâine dimineață, poate și astăzi. De astăzi sunt deja la muncă și oficial, dar toată această perioadă mi-am dedicat-o multor chestiuni de planificare. Cele mai grave probleme din capitală sunt drumurile, corupția din Primărie, fondul locativ. Sunt aceleași probleme care ne macină de ani de zile. Dacă să vorbim despre lucrurile imediate, este evident: bugetul, administrarea, pregătirea către sezonul de iarnă”.

De asemenea, primarul capitalei urmează să semneze dispoziția prin care să fie scos turnichetul de la intrare, pentru ca Primăria să fie transparentă și accesibilă pentru toți cei care doresc să vină aici.

Articole asemănătoare

Back to top button