fbpx

video | Maia Sandu, surprinsă la cumpărături într-un magazin din capitală. Unii o laudă că nu avea pază, iar alții spun că era cu bodyguard

Maia Sandu a fost surprinsă în timp ce se era la cumpărături într-un supermarket. Imediat ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, opiniile internauților s-au divizat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii consideră că președinta era fără bodyguard și o laudă pentru acest fapt. Alții, însă, sunt de părerea că una dintre clientele care se afla în magazin ar face parte, de fapt, din paza șefei statului.

„Am primit câteva zeci de mesaje de ieri seara până acum, că e înscenare acest video. Nu prea merg la magazin după scenariu. Aici nu e despre un om anume sau despre un partid, ci despre faptul că, adulți fiind, ne miră lucrurile normale”, scrie internautul care a făcut publică secvența video.

Din înregistrarea care are puțin peste 10 secunde observăm că președinta, îmbrăcată casual, merge prin magazin cu un pachet. Aceasta se oprește la unele rafturi ca să aleagă produse și menține distanța față de alți cumpărători.

Video: Alexandru Bordea via Facebook

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button